Szekeres Viktor

Megvan a 21 Jump Street rebootjának egyik főszereplője?

Tiffany Haddish lehet a csajos 21 Jump Street egyik főszereplője.

Még 2016-ban írtunk arról, hogy amellett, hogy a hatalmas sikerű 21 Jump Street valószínűleg újabb folytatást fog kapni (amiről azóta sincs hír...), az is egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a pasis változat mellé kap egy női főszereplőset. Akkor azon filóztunk, hogy a filmben új színészek fognak-e szerepelni, vagy a 21 Jump Streetben is feltűnő Dakota Johnson és Rye Rye karakterére (Fugazy és Jr. Jr.) építik-e fel az új sztorit.

Nos, a Collider szerint utóbbi lesz a helyzet, ugyanis a gyártó stúdió előrehaladott tárgyalásokat folytat Tiffany Haddish-sel, és állítólag Awkwafina lehet a másik főszereplő. A filmet a 22 Jump Street forgatókönyvírója, Rodney Rothman írja és rendezi, és a sztoriról annyi kiderült, hogy a két főszereplő ezúttal nem tanulóként fog elvegyülni egy középiskolában, hogy nyomozzon, hanem tanárként.

A rebootra a motivációkat nem kell magyarázni, természetesen a stúdió a nézők kedvében akar járni, hiszen láthatóan imádjuk nézni a 21 Jump Street-filmeket. Az első rész Amerikában 138 millió dollárt termelt, addig a sokkal jobb kritikákat kapó folytatás már 191 milliót. Nemzetközileg is hasonló a helyzet, hiszen 63 millió dollárt követően már 140 millióig jutott el a 22 Jump Street.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!