Szekeres Viktor

Megvan az új Men in Black-film címe

Végre címet kapott a sokáig cím nélkül futó MIB-projekt.

A Collider értesülései szerint (ami annyiból állt, hogy egy brazil képregényes rendezvényen ez a felirat szerepelt a gyártó stúdió standján) Men in Black International lesz a címe az új Men in Black-résznek, amit Chris Hemsworth és Tessa Thompson főszereplésével forgatott le nemrég a Sony.

Az új Men in Blacket a tervek szerint 2019. június 14-én szeretnék bemutatni Amerikában. A Men in Black tervezett spinoffjában ugyan nem szerepelne Will Smith és Tommy Lee Jones, azonban a film kiterjesztené az eredeti trilógia világát. Fontos megjegyezni, hogy ez a spinoff el fog térni attól az előzetes tervtől, a MIB23-tól, ami a 21 Jump Street-sorozatot hozta volna össze a Sötét zsarukkal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #5
    Erőltetett PC tartalom, nem húzónevek, fáradt, sokadik folytatás. Ezek alapján azért sanszosabb, hogy nem csak rossz lesz, de bukás is. Hacsak nem hozzák ki 9 dollár 90 centból.

    @kalapos: hiába érvelesz azzal, hogy minden 10 filmból csak egy reboot vagy folytatás, és millió potenciálisan jó film van, ha ezek maximum kalózkodás révén juthatnak el az egyszerű nézőhöz (vagyis hozzájuk nem csak pár közepesen szar ut el, hanem csak a szar), mert nincs streamelő szolgáltatása vagy a mozik figyelmen kívül hagyják őket. Az meg nonszensz, hogy ez a szar attól lesz eredeti, hogy új karakterek vannak benne. Mivel Cunningham és Solomon ötletein alapul, az általuk létrehozott univerzumban játszódik, eleve nem lehet "eredeti". Csak annyira, mint a többi folytatás (bármely filmé).
  • kalapos01 #4
    Nemsokára majd lehet nézni az Andy Serkis-féle Mauglit a Netflixen, még pár óra és itt a premier. Az biztos, hogy várom, hátha nagyon jó lesz (vagy a te hozzáállásoddal: hátha nem lesz szar.) Nem eredeti a film, könyvadaptáció (pföjj, minek megfilmesíteni azt, ami leírva egyszer jó volt?!), szóval gondolom, nem fogod látni, majd megírom, hogy jobb lett-e, mint közepes vagy rosszabb.

    Utána lehet, hogy megnézem a Dumplin'-t, az is Netflixes premier. Az is könyvadaptáció (pföjj!). Az annyira nem a stílusom, de hátha.

    Este pedig Dogs of Berlin 1. évad, hogy egy kis tévésorozat is legyen. Az is mai Netflixes premier.
  • kalapos01 #3
    (Egyébként egy valami nem hagy nyugodni, mert szerintem nagyon érdekes a kérdés pszichológiai szempontból. Elhiszem, hogy csupa negatív tapasztalat ér moziban és jogos a frusztrációd, ezt tényleg nem vonom kétségbe, de ilyenkor miért késztetés, hogy a saját nyomorodat megpróbáld kivetíteni másokra? Komolyan megfordult a fejedben, hogy a többség nem élvezi a mozifilmeket iszonyatosan? Hogy nem rajonganak egy csomó mindenért annak ellenére, hogy olykor becsúszik nekik valami közepesen szar is? És nem csak azért kérdezem, mert én is majdnem ilyet tapasztalok, egy csomó remek filmet látok, és mindig meglep, hogy csak azért, mert valaki elkerüli ezeket, máris a filmekben keresi a hibát.)
  • kalapos01 #2
    Ez rettenetesen nemes gondolat, csak rémesen ostoba.

    Amellett, hogy csak azért, mert van, akit az érdekel, ami (és te irigyled őt), te még nyugodtan nézhetsz jó és eredeti filmeket. Ja, hogy te nem akarsz ilyeneket nézni? A legutóbbi 4 mozifilmes tükrében elég vicces, hogy ilyesmit írsz, LOL. Ráadásul ebből feltételezed, hogy nincsenek jók meg eredeti filmet? Csak azért, mert szarokat választasz és feldolgozásokat? Bocs, de mindenki választhat, hogy mit néz. Bőven van jó cucc. Meg eredeti. Amit akkor is meg lehet nézni, ha kevesen fizetnek be rá.

    (Mondjuk azt végképp nem értem, hogy ez miért ide került kommentelésre. Mi nem eredeti ebben a filmben? Új karakterek. Új történet. Új rendezés. Komolyan az a hiszti tárgya, hogy egy korábban már megismert világban játszódik? Akkor a normál Földön játszód új történetekkel is gond van?)