Szekeres Viktor

Gyönyörű plakátot kapott a legújabb Marvel-szuperhős, Csodakapitány

Az előzetes előtt megérkezett a Captain Marvel új plakátja.

Hollywoodban az elmúlt években szokássá vált, hogy egyes sikerfilmek reklámja is reklámot kapjon. Ez azt jelenti, hogy a küszöbön lévő előzetes premierjének dátumát a stúdiók marketingesei egy afféle elő-előzetessel hirdetik, így generálva egy kis hype-ot a reklámnak, mely jó eséllyel ekképp jobban is fog teljesíteni. A Disney azonban megelégedett egy előzetesen kiadott új plakáttal is a Captain Marvel kapcsán, melynek trailerje holnap hajnalban debütál az amerikai ESPN csatorna amerikai focis közvetítése közben.

Érdekesség, hogy az itthon Csodakapitány néven is ismert karakter filmje Marvel kapitány címmel kerül majd mozikba. Mindebben az a különös, hogy a DC-s képregényes univerzumban is létezik/létezett egy Marvel kapitány (Csoda kapitány), akinek a nevére a Marvel Comics védjegyet szerzett az 50-es években, így a DC Comics a folytatásban Shazam! cím alatt jelentette meg a Marvel Kapitány-füzeteket.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • MaxMontana #1
    Ugye ez valami poén akart lenni, hogy Csodakapitány? Szerk: Jól van elolvastam még egyszer a cikket, ne ijesztegessetek.
    Utoljára szerkesztette: MaxMontana, 2018.12.03. 20:12:11