Szekeres Viktor

Már készül a Pókember: Irány a Pókverzum folytatása és spinoffja is

A Sony további Pókember-animációkat tervez bemutatni a mozikban.

Még be sem mutatták a mozikban a Pókember: Irány a Pókverzum! (Spider-Man: Into the Spider-Verse) című animációs filmet, de kiderült, hogy a Sony stúdió már dolgozik a második részen, valamint egy spinoffon is. A The Hollywood Reporter értesülései szerint Joaquim Dos Santos rendezheti a második epizódot, míg a stúdió jelenleg is tárgyal Lauren Montgomeryvel, hogy elkészítse a női szereplős változatot, aminek Bek Smith írhatja meg a szkriptjét.

Amerikában december 14-én, itthon pedig már egy nappal korábban bemutatásra kerül a Phil Lord és Chris Miller által írt, valamint Bob Persichetti és Peter Ramsey által rendezett animációs film, melynek hivatalos, magyar nyelvű szinopszisa a következő: "Ismerik Miles Moralest? Nem sokkal azután, hogy Peter Parker ellen összefogtak legnagyobb ellenségei, Doktor Octopus, Homokember, Electro, Kraven és a Keselyű, és hatalmas csatában legyőzték, egy átlagos amerikai srácot újra megcsípett egy genetikailag módosított pók. Miles fekete és spanyol szülők gyereke, átlagos, békés családban él, bár az egyik nagybátyja bűnöző…
És még az eredeti pókembernél is több különleges képességgel rendelkezik: ha akar láthatatlanná válik, az érintése bénító hatású. De ellenségei is vannak. Köztük a legveszélyesebbet Skorpiónak hívják."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!