Szekeres Viktor

Megérkezett a Gyilkos kobold 8 előzetese

Újabb Leprechaun-film készült el.

A Syfy csatorna tévéfilmjével bővült az itthon Gyilkos kobold címen ismert Leprechaunra épített horrorsorozat. Az alkotás címe Leprechaun Returns, vagyis a Gyilkos kobold visszatér, és a tervek szerint december 11-től lesz megvásárolható VOD-formátumban. Íme az előzetese.


A horrorsorozat 1993 és 2004 között hat epizódot ért meg (Leprechaun 1-3, Leprechaun 4: In Space, Leprechaun 5: In the Hood és Leprechaun: Back 2 tha Hood), a főszereplő annak idején a törpenövésű, Willow-ból ismert Warwick Davis volt, s az első részben mellette Jennifer Aniston is feltűnt főszereplőként. Pár éve még arról volt szó, hogy rebootot kap a Leprechaun-franchise, a Lionsgate Studios két filmre szóló szerződést kötött a WWE Studios produkciós céggel, de ebből végül csak a Leprechaun: Origins született meg 2014-ben, a megkötött üzletnek megfelelően pedig a pankrátor köröket pedig a manó szerepében Dylan Postl (alias Hornswoggle, alias Mini Miz) képviselte.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • shaba23 #2
    Szerintem én is csak az elsőt láttam és erre a hasbarakós részre pont emlékeztem :) Meg is lepett, hogy már 8nál járnak
  • wraithLord #1
    Hmmm, ennek valamelyik részét szerintem láttam gyerekkoromban. Lehet, hogy az elsőt. Abból arra jelenetre emlékszem leginkább, amikor a kobold az arannyal teli üstöt belevarázsolja a faszi hasába, aztán szétrúgja a hasát, amire a bácsi kilyukad, és kifolyik belőle minden...