Szekeres Viktor

Toy Story 4: itt az első előzetes

Megérkezett az új Toy Story első kedvcsinálója.

Eredetileg úgy volt, hogy már idén láthatjuk az új Toy Story-epizódot, de a Disney megcserélte a film bemutatójának időpontját A Hihetetlen család 2-ével, így csak június 21-én kerül mozikban Amerikában a film. Ami azt is jelenti, hogy már csak bő fél évünk van a premierig, így éppen ideje volt az első előzetesnek.


A Toy Story 4-ről korábban azt lehetett olvasni, hogy egy szerelmi történet lesz Woody és Bo Peep, a porcelánból készült pásztorlány baba között, a sztori pedig onnan fog folytatódni, ahol az előző részben abbamaradt - ekkor Woodyt, Buzzt és a többi játékot egy Bonnie nevű kislány kapta meg. Ez lehet, hogy így is lesz, most viszont az is kiderül, hogy a középpontban még egy Forky nevű kidekorált műanyag villa lesz, aki meg van győződve arról, hogy nem játék, így nem tartozik Bonnie szobájába. Azonban mindig, amikor szökni próbál, valami /vagy valaki) visszarángatja őt.

A Toy Story 4 szinkronhangjai között ott lesz ismét Tim Allen, Tom Hanks, Annie Potts, Patricia Arquette és Joan Cusack, míg az új főszereplő hangja Tony Hale lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TBTPumpa #1
    Nagyon, de nagyon remélem, hogy méltó, jól átgondolt folytatás lesz (mint, ami a harmadik rész is volt 2010-ben)!
    A Verdák 2, a Szörny egyetem és a Szenilla nyomában folytatások után kicsit megrendült a bizalmam a Pixar-ban, de a Verdák 3 és A hihetetlen család 2 (+ Dínó tesó + Coco) után ismét pozitívan állok hozzájuk.

    Remélem addigra a Disney is talál másik hazai kiadót, aki nagy felbontásban is hajlandó lesz kiadni ezeket az animációs filmeket, mert a ProVideo ezekkel a fapados, egyszerű menürendszeres, extra nélküli és egylemezes DVD-kkel csak magát és a Disney-t járatja le, így 2018 végén. Külföldi BD kiadások dugig vannak extrákkal és meseszép képpel (+ hanggal), de nekem fontos lenne a magyar vonatkozás, hogy a hazai filmes forgalmat és kiadókat támogassam, ne az adott (angol/német) kiadót.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2018.11.12. 16:21:55