Szekeres Viktor

Nagy név lesz az új Trónok harca-sorozat egyik főszereplője

Naomi Watts lesz a Game of Thrones-előzmény széria egyik főszereplője.

Elkezdődött a jövőre forgatásra kerülő első Trónok harca-spinoff pilotjának szereposztása, és először egy nemes nő szerepét osztották ki, aki sötét titkot rejteget. A szerepet Naomi Watts kapta, akit nemrég a Gypsyben és a Twin Peaks folytatásában is láthattunk, s nemsokára szerepelni fog a Roger AIlesről szóló minisorozatban is Russell Crowe oldalán.

Mint ismert, az HBO öt spinoffot kezdett el fejleszteni a Game of Thrones-hoz, melyek közül az egyiket, amit Jane Goldman jegyez, berendelte pilotnak. Ez az új sorozat több helyszínen és több klán közreműködésével játszódna több ezer évvel a Game of Thrones előtt, amikor az arany hőskorból a sötét időkbe süllyed a világ. És csak egy valami biztos: az, hogy minden, amit hiszünk Westeros történelméről, a white walkerek valódi eredetén és a Kelet rejtélyein át egészen a Starkok legendájáig, az nem úgy történt, ahogy gondoljuk.

Ebben az időszakban éltek olyan karakterek, mint Bran the Builder (a Stark-ház alapítója, A Fal és Winterfell építésének felügyelője), Lann the Clever (a Lannister-ház alapítója), a Grey King (aki állítólag egy sellőt vett el feleségül és megalapította a Vas-szigeteket) vagy Azor Ahai (ő vezette a white walkerek elleni harcot).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!