Szekeres Viktor

Elég komolyan csúszik a Wonder Woman 2 bemutatója

2020-ban jön csak a mozikba a Wonder Woman folytatása.

Hiába kezdődött el már nyáron a Wonder Woman folytatásának, a Wonder Woman 1984-nek a forgatása, a filmet mégsem fogják látni 2019-ben, ugyanis a decemberi premier (és a Star Wars 9 elleni összecsapás) helyett a Warner 2020. június ötödikére halasztotta az amerikai bemutatót, mely időpontból a stúdió levette a korábban oda tervezett The Six Billion Dollar Mant.

Az, hogy lesz második epizód, nem meglepő, hiszen a Wonder Woman Amerikában minden idők ötödik legsikeresebb szuperhős filmje lett tavaly (azóta még bejött elé a Fekete Párduc és a Bosszúállók 3), amit akkor mindössze olyan alkotások előztek meg, melyek rendelkeztek valamiféle előzménnyel: a két Bosszúállók-epizód, valamint a két A sötét lovag-film Christopher Nolantől. Természetesen a WW nem csak Amerikában lett sikeres (413 millió dolláros bevétel eddig), hanem világszerte is. Amerikán kívül 409 millió dollár folyt be a vetítésekről.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csulok0000 #2
    "...amit akkor mindössze olyan alkotások előztek meg, melyek rendelkeztek valamiféle előzménnyel: ..."

    Fura, mintha ww-nek is lett volna ilyen, ja igen: Batman vs Superman
  • Zombee #1
    Tavaly volt az a tavalyelőtt. Még 2018 van, csak szólok.
    Egyébként kevésbé szórakoztató, mint a sokat szidott Batman v Superman, kicsit unalmas, a főgonosz pedig akkora nulla, hogy csak na. De a Marvelnél is a Fekete Párduc lett a nyerő, a legkevésbé karakteres hős.