Szekeres Viktor

Új videó A tetovált lány folytatásának főhőséről

Lisbeth Salander kapott egy új videót.

Itthon november 8-tól lehet megnézni a mozikban az Ami nem öl meg (The Girl in the Spider's Web) című filmet, ami A tetovált lány visszatér alcímmel lesz látható itthon. És a lenti videó, amit most adtak ki, éppen a tetovált lánnyal, vagyis a főhőssel foglalkozik. Benne pedig hallhatjuk a Lisbeth Salandert alakító Claire Foy gondolatait is.


A filmet az a Fede Alvarez rendezte, aki 2013-ban az elég jól fogadott Gonosz halottal debütált, majd a Vaksötéttel aratott nagy sikert. A forgatókönyvet Alvarez és Jay Basu írta. Az Ami nem öl meg alapját a 2015-ben megjelent The Girl in the Spider’s Web című könyv jelentette David Lagercrantz tollából.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #3
    Látod, már itt benézted, mert az amerikai Tetovált lánynak semmi köze nincs az eredeti filmhez, hiszen az egy könyv alapján készült, nem egy filmet dolgozott fel.

    Azért hasonlít a kettő, mert mindkettőnek a könyv volt az alapja. De ezzel kábé mindenki tisztában lehet, aki látta mindkét filmet, tekintve, hogy az amerikai sokkal könyvhűbb, több olyan részlet is van benne, ami kimaradt az eredetiből. Az, hogy nem tetszett neked, az más kérdés, de nem véletlen, hogy elég jók a kritikái, hogy a közönség szerette, hogy annak ellenére, hogy közel jött a svéd változathoz, az IMDB-n például mindkét film ugyanolyan, elég magas osztályzattal áll, hogy 5 Oscar-jelölést kapott, stb. Azért David Fincher mégiscsak David Fincher, a svédet pedig mégiscsak az Egyenesen át rendezője készítette, vagyis nem egy kaliber a két filmes.
  • Teppik Amon #2
    Az amerikai tetovált lány egy silány másolata az eredeti filmnek. Nem is értem egyáltalán miért készült el.
  • bmw #1
    Az amerikai Tetovaltban sem O jatszott...