Szekeres Viktor

Brutális sikernek ígérkezik az új Halloween

Előrejelzések szerint akár 70 milliós bevételt is hozhat Amerikában az új Halloween vasárnapig.

A rebootokra, folytatásokra, feldolgozásokra hatalmas igény van, a kulcs az, hogy mikor és kikkel készülnek el ezek a filmek. Ezt remekül bizonyítja az új Halloween, mely az eredeti Halloween közvetlen folytatása lesz, a korábbi második részeket (több is volt...) figyelmen kívül hagyva, és az előrejelzések azt mutatják, hogy nagy sikert lehet várni.

A gyártó stúdió ugyan "csak" 50 millió dolláros nyitóhétvégét remél, de elemzők szerint a 65-70 milliós start sem elképzelhetetlen Amerikában, amivel a film a Venom nyomdokaiba léphetne. A korábbi részek közül a 2007-es Halloween 26 milliós kezdést produkált, míg a 2009-es Halloween II 16,5 milliósat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Hüpp, hüpp, hiszti, hiszti, hiszti, valami, hiszti, hiszti, valami, hiszti, hiszti. Az Ember, Aki Csak a Rebootok Létezéséről Értesül, Mert A Többi Film Szerinte Nem Is Létezik, És Azt Hiszi, Hogy Valójában Nem Érdekel Senkit A Pókember.

    Segítek. Eheti magyar premierek. Keresd a feldolgozásokat: Az első ember, A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt, Patrick - Ebbel szebb az élet, Pelyhes: Kalandra fel! Jövő hetiek?: 22 mérföld, A bűnös, Defekt, Halloween, Legénybúcsú Bt., Libabőr 2: Hullajó halloween, Múlt hetiek: Az a hülye szív, Határeset, Húzós éjszaka az El Royale-ban, Könnyű leckék, Látlak, A Meztelen Juliet, A néma forradalom, Sötét folyosók

    Ha jól látom, van két folytatás a 19-ből, meg néhány könyvadaptáció. De nem kapunk mást. Attól, hogy csak feldolgozásokat meg Pókembereket nézel, még léteznek más filmek.

    A fakocka bonyolultságú tömegnéző arról ismerszik meg, hogy más nézőket fakockázik le. Te az vagy-e?
  • Zombee #1
    Jó lenne egy kis mozis slasher feltámadás, drukkolok neki. Meg jónak is ígérkezik.