Szekeres Viktor

Érdekes összefüggések a Legendás állatok – Grindelwald bűntettei legújabb, szinkronos előzetesében

A legújabb Legendás állatok 2-előzetes is megkapta magyar változatát.

Itthon november 15-én kerül mozikba a Legendás állatok és megfigyelésük (Fantastic Beasts and Where To Find Them) második része, a Legendás állatok: Grindelwald bűntettei (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald), és a pár napja kiadott, minden bizonnyal utolsó előzetesnek is megkaptuk a magyar változatát.


A film hivatalos, magyar nyelvű szinopszisa a következő: "Göthe Salmander (Eddie Redmayne) szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain. A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, a legilimentor Queenie (Alison Sudol) és az auror Propentina (Katherine Waterston) valamint a legjobb szívű mugli, Jacob.
Meg persze a varázslók és emberek közötti békességet gyűlölő, nagyhatalmú és mindenkin átgázoló Gellert Grindelwald (Johnny Depp)…
A Harry Potter-filmek világa újra megelevenedik, méghozzá úgy, hogy a forgatókönyvet maga a regények szerzője, J. K. Rowling írja – ezúttal már az ifjú Dumbledore is felbukkan a filmben, amely a varázstörténelem két legnagyobb mágusa, Dumbledore és Grindelwald összecsapásáig vezet.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!