Szekeres Viktor

Megvan, ki lesz Alfred az új Batman-előzménysorozatban

Jack Bannon lesz Alfred Pennyworth.

Az Epix csatorna pár hónapja 10 részre berendelte a Gotham készítője, Bruno Hellernek az új sorozatát, a Pennyworth-t, ami a DC-s képregények ismert karakterére, Alfred Pennyworth-re épülne, az ő előzménysztorija lenne. A sorozat természetesen nem a Gotham spinoffja lesz, egy másik Batman-univerzumban játszódik majd, s ennek megfelelően nem is Sean Pertwee alakítja majd Bruce Wayne inasát, hanem a minap castingolt Jack Bannon. A történet az egykori brit katonáról szól majd, aki egy titkos vállalatot alapít, és elkezd együtt dolgozni Bruce Wayne milliárdos apjával a 60-as évek Londonjában.

A Gotham kapcsán egyébként mindenképp érdemes tudni, hogy egy ideig nagy siker volt a Batman-előzménysorozat, de utána igencsak megzuhant a nézettsége, így a FOX csatorna tavasszal bejelentette, hogy véget vet a nézők szenvedésének, és az ötödik évaddal befejezettnek nyilvánítja a szériát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zsoltee_a_bator #2
    Izgalmas es nagy utat kell bejarnia egy titkosugynoknek, hogy komornyik lehessen. Felre tudja-e tenni majd a veszelyekkel es stresszel teli munkat, hogy portorlessel, fozessel, stb-vel foglalkozzon az ideje nagy reszeben?
    Utoljára szerkesztette: Zsoltee_a_bator, 2018.10.18. 14:26:38
  • Paddy #1
    Ha létezik előzmény a denevér univerzumból ami nem érdekel, akkor az Alfred előélete.