Szekeres Viktor

Újabb jó előzetest kapott a DC szuperhősös tévésorozata, a Titans

A Tini titánok élőszereplős sorozatverziója új trailert kapott.

Múlt héten került megrendezésre a New York Comic Con, mely a san diegói Comic Con után az év egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melynek középpontjában nemcsak a képregények állnak, hiszen a többi, hasonló összejövetelre rímelve, ezen is kiemelt jelenlétre tettek szerint az elmúlt években a filmek és a tévésorozatok. A sorozatok között természetesen a képregény-adaptációk és a zsáneralkotások domináltak, így nem meglepő, hogy a Titanst sem hagyták parlagon, és egy új előzetest is bemutattak hozzá az október 12-i premier előtt.


A készítők Akiva Goldsman mellett Greg Berlanti és Geoff Johns, a sorozat pedig Dick Graysonról szól, aki egy fiatal, jövőbeni szuperhős csapat élére állna. Graysont, azaz Robint, a majdani Nightwinget Brenton Thwaites alakíthatja, de a főhős csapatában több ismert hős is benne lenne: Hawk (Alan Ritchson), Dove (Minka Kelly), Raven (Tegan Croft), Starfire (Anna Diop) és Beast Boy (Ryan Potter).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #2
    omg...neeee
  • hawkie22 #1
    Nem tünik rossznak, meglessük majd, de a Titánokban nem volt benne Cyborg is? Egyébként meg Csillagfényböl feketét csinálni...