Szekeres Viktor

Legendás lesz az új Hellboy az első mozis plakát szerint

Remek plakátot kapott a Hellboy.

Elkezdődött az új Pokolfajzat (Hellboy) komolyabb reklámkampánya, amit a lenti plakáttal indított be a forgalmazó, s ez nyilván azt is jelenti, hogy nemsokára az első előzetest is láthatjuk. A filmet Neil Marshall rendezte Andrew Cosby forgatókönyve alapján, és a producerek között ott lesz a képregények készítője, Mike Mignola is, a képregény készítője.

Hellboy karaktere 1993-ban jelent meg először képregény formájában. Egy démonról van szó, akit náci okkultisták idéztek meg a Pokolból. Később Trevor Bruttenholm professzor nevelte őt fel, aki a Paranormális Kutató és Védelmi Hivatalban dolgozott, s ezt követően vált Hellboy a világ legnagyszerűbb okkult nyomozójává. Képregényes történetei nemcsak a Hivatalnak végzett munkáját fedték le, hanem ifjú éveit is, valamint a halála utáni időszakot, amit a Pokolban töltött. Az már csak hab a tortán, hogy a Hellboy-képregényekből számos spinoff is született, például az Abe Sapien, a Lobster Johnson, a BPRD vagy a Sledgehammer 44.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • wraithLord #7
    Mind a kettő Guillermo Del Toro film, mind a két filmben ugyanaz a színész játssza a víziembert, és elég hasonlóak egymáshoz... Lehet, hogy Del Toro elcsórta Abe Sapien jelmezét az újabb filmhez. :D De amúgy hivatalosan nincs közük egymáshoz.
  • stukov #6
    Abe Sapien és a "A víz érintése" -ben lévő vízi szörny között van valami kapcsolat?
  • Fela #5
    "a producerek között ott lesz a képregények készítője, Mike Mignola is, a képregény készítője."

    Ő a képregény készítője ?
  • Vata111 #4
    Az első vagy a második részt forgatták Magyarországon? Én a másodikra emlékszek, de lehet rosszul.
  • Ender Wiggin #3
    Sajnos (én is vártam a harmadikat) ez szopás szerint reboot, teljesen új karakterekkel. Nincs a szereposztásban Abe, Liz, Krauss vagy Manning sem. Csodálkoznék, ha ez nagyobb anyagi siker lenne, mint az eredeti. De meglátjuk...
  • cateran #2
    Hat...legjobb tudasom szerint igen, az AF annyi mint as fuck...itt is...:D
    "The Meaning of AF
    AF is an acronym that stands for:

    As F***

    When someone writes af (either capitalized or in lowercase letters) on social media or in a text message, it simply translates to as f***. You fill in those asterisk symbols with the rest of the letters. (Hint: It's not exactly a polite word! You get the picture, right?)"
  • wraithLord #1
    És mi az, hogy "AF"? As Fuck? :D

    Kíváncsi leszek rá. Mondjuk előbb megcsinálhatták volna az előző iteráció 3. részét. Mármint nem az lett volna logikus, hanem személyes preferenciákat véve figyelembe, ugyanis vártam, vártam, aztán nem jött... és nem is fog. :D