Szekeres Viktor

Loki-tévésorozat készül Tom Hiddlestonnal

Lokiról szólhat a következő Marveles tévésorozat.

Mint ismert, 2019-ben streaming szolgáltatást indít a Disney. Az új platform természetesen nem a Netflix vagy az Amazon vetélytársaként kíván megjelenni a piacon, hiszen volumenben meg sem tudja közelíteni a nagyokat, azonban a stúdió konzerv kínálatát mindenképp ki akarják egészíteni saját gyártású, exkluzív produkciókkal, filmekkel, tévésorozatokkal. Erre a platformra készül például a Susi és Tekergő élőszereplős verziója, a High School Musical-tévésorozat, valamint az élőszereplős Star Wars széria. És most két újabb tervről lebbentettek le a fátylat.

Azt már eddig is tudtuk, hogy Marvel-sorozatot is fog kínálni a névvel még nem rendelkező platform, de most már az sem titok, hogy mit. Legalábbis a Variety értesülései szerint a stúdió több limitált szériát is elkezdett fejleszteni rá, olyanokat, amiknek főszereplői a mozis képregény-adaptációkból ismertek. Ezek között ott van egy Loki, valamint egy Scarlet Witch (Skarlát Boszorkány) főszereplésével készítendő széria is, amik főszereplői természetesen Tom Hiddleston, illetve Elizabeth Olsen lennének.

A Disney és a Marvel nem kívánta kommentálni a lap értesüléseit, és azt meg kell jegyezni, hogy ezek még mindig csak tervek, és a stúdiók további sorozatokon is dolgoznak, így egyelőre nem nagyon tudnánk megmondani, hogy mely projektek lesznek a befutók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • quatlander #1
    lehetne a teljes nb1 mezőnyről, nem csak lokiról.