Szekeres Viktor

Aki számít, az rajta van a Venom új plakátján

Új plakátot kapott a Venom.

A lényes plakátok sorát végre egy konvencionálisabbal szakította meg a Venom gyártója. Persze a szimbióta ezen is látható, de végre színészek arcát is társíthatja a filmhez az, aki nem előzetesek nézésével tölti az idejét, inkább efféle reklámanyagok alapján kelti el az érdeklődését egy-egy alkotás.

A Venomot Scott Rosenberg és Jeff Pinkner írta, a rendezője pedig Ruben Fleischer lesz, és mindenképp érdemes róla tudni, hogy Pókemberes kapocs ide vagy oda, a film nem lesz része a mozi Marvel-univerzumnak. A főszereplő Tom Hardy lesz, mellette pedig még kiemelt szerepben feltűnik Michelle Williams, Riz Ahmed, Jenny Slate, Scott Haze, Reid Scott és Woody Harrelson is.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Okisz #6
    Még szerencse, hogy kisebb mint Te!
  • tsabes #5
    Kedves uram, mielőtt ilyen leereszkedő kommenteket írsz, talán nézz utána egy-két dolognak. Venomnak ugyanis van eredettörténete, az első Titkos háború végén hozza magával (pontosabban magán) Pókember a Földre. Továbbá, nem mindenki úgy gondolkodik mint te és nem feltétlen az a tuti ahogy te gondolod a dolgokat, a tiéd is csak egy a sok vélemény közül. És bizony vannak olyanok - köztük én is - akik a régen a képregényben olvasott történeteket szeretnék a vásznon film formájában látni, a lényegi pontokban változtatások nélkül. Ez nem a képzelőerő vagy a kreativitás hiánya, egyszerűen arra vagyunk (illetve csak lennénk) kíváncsiak, pont. Ez nem jelenti azt, hogy nem nézzük meg vagy nem fog tetszeni a az alapoktól újraírt változat, csak azt, hogy szívesebben látnánk az eredetit és számunkra mindig az marad az igazi.
    Általában nagyjából egyet szoktam érteni a kommentjeiddel de most amellett, hogy arrogáns voltál, igazad sem volt.
  • ostoros #4
    Hogy te mekkora egy pöcs vagy...
  • zetortraktor #3
    Oké, tény, hogy egy újszülöttnek minden vicc új, de nem láttál még klasszikus képregényfilmeket, Supermant, Batmant vagy pár mait? Nem változtatnak meg semmit, hanem írnak egyet. Venomnak nincs semmilyen eredettörténete. Minek kéne ide Pókember? Az, hogy Képregényben vagy rajzfilmben vagy matricás albumban lehet, hogy ott a helye, mert arra a platformra olyan sztorit, eredettörténetet vagy körülményeket írtak, az egy dolog, de ez a filmes Venom. Semmi köze (még) Pókemberhez. Hogy jönne ide Pókember? Ismered a történetet, hogy szerinted helye lenne? Tippre fogalmad sincs róla.

    Nyilván követhetnék fantáziátlanul a képregényt (hogy jöjjenek a nincs ötletük Hollywoodban sírások), vagy kitalálhatnak egy sajátot, ami illik a filmes univerzumba. Nehogy már különböző médiumokat mossunk össze. Egy fikarcnyit érthető lehetne a sírás, hanem került volna sor ezerszer efféle módosításokra. (Arról nem is beszélve, hogy képregényben is vagy féltucat Venom van, más és más körülményekkel.)
  • tsabes #2
    Az egész eredettörténetet megváltoztatták, effektív elvágták a Pókemberes szálat/kapcsolódást, szóval igazából nem kell, hogy benne legyen. Én is jobban szeretem ha képregényhű egy film de hát ez van, épp eleget csesztem már fel az agyam az elmúlt években az ilyen változtatásokon. Persze, megértem, hogy sokkal körülményesebb lenne elmagyarázni az első Titkos háborút, de akkor is. Ha már itt tartunk, azt is igazán megfilmesíthetnék. Már persze ha nem változtatnak meg abban is minden kis részletet.
    Utoljára szerkesztette: tsabes, 2018.09.20. 11:13:34
  • Griphons #1
    Bocs, de aki igazán számítana a történetben az Pókember lenne, ő meg még a filmben sincs. Miért kellett ezt Venomnak hívni? Nyugodtan elnevezhették volna "gyilkos szimbióta"-nak, és nem lenne gond. Így csak hulladék popcorn mozi, mehet a transformesszel egy kukába...