Szekeres Viktor

Új előzetest kapott A tetovált lány visszatér

Új előzetest kapott Lisbeth Salander legújabb kalandja.

Itthon november 8-tól lehet megnézni a mozikban az Ami nem öl meg (The Girl in the Spider's Web) című filmet, ami úgy tűnik, hogy megkapta "A tetovált lány visszatér" alcímet is a forgalmazótól. A Claire Foy főszereplésével készített filmet az a Fede Alvarez rendezte, aki 2013-ban az elég jól fogadott Gonosz halottal debütált, majd a Vaksötéttel aratott nagy sikert. A forgatókönyvet Alvarez és Jay Basu írta, a premier pedig jelen állás szerint a korábban bejelentett október 19-e helyett november 9-én lesz Amerikában.


A tetovált lány folytatása nem A lány, aki a tűzzel játszik című könyv alapján készült, hiszen átugorják az eredeti, Stieg Larsson-féle trilógiát. Az alapját a 2015-ben megjelent The Girl in the Spider’s Web jelentette, mely idehaza Ami nem öl meg címen jelent meg David Lagercrantz tollából.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ellaberin #4
    Ok.
    Felkészülnek az oroszok :D
  • Ender Wiggin #3
    ez most a brit tetkós csaj. eddig volt svéd meg amerikai :-D
  • Ellaberin #2
    A vak asszony visszanéz szerintem jobb alcím lenne........
    Mi a retekért kell ilyen elfuserált marhaságokat kitalálni? Ja, hogy tudja a bugris mozinéző, hogy ez az a tetkós csaj amelyik jó volt. De melyik verzióban a svédben vagy az amerikaiban? Úgy hogy javaslom "Az amerikai tetovált lány visszatér és jól lerendez mindenkit" alcímet!
  • Ender Wiggin #1
    a könyv szörnyen rossz. az első eredeti könyv angol nyelvű feldolgozása szintén. nem jó előjelek...