Szekeres Viktor

Magyarul beszélnek a Predator - A Ragadozó új előzetesében

Szinkronizált előzetest kapott az új Predátor-epizód.

Általában azt szoktuk írni, hogy a szinkronos filmelőzetesek esetében, sem hangszereposztást, sem a ordítást nem kell feltétlenül véglegesnek tekinteni, hiszen a bemutatóig még sok minden változhat, nem tudni, milyen színész ér rá, illetve egyes mondatok, hogyan hangoznak kontextusban, viszont ez most nem annyira igaz, hiszen Predator - A Ragadozó premierje itthon szeptember 13-án lesz, vagyis már minden bizonnyal sor került a végső változat szinkronizálására.


A Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Alfie Allen, Thomas Jane, Augusto Aguilera, Jake Busey és Yvonne Strahovski főszereplésével készített filmnek a hivatalos szinopszisa a következő: "Shane Black friss vért fecskendez a Predator-sorozatba ezzel a kirobbanó új résszel, amelyben a vadászat a világűr távoli zugaitól a külvárosi utcákig terjed. Az univerzum legveszedelmesebb ragadozói más fajok DNS-ét használva genetikailag módosították magukat, így most erősebbek, okosabbak és halálosabbak, mint bármikor. Mikor egy kisfiú tudtán kívül a Földre vonzza őket, csupán egy exkatonákból álló szedett-vedett csapat és egy evolúcióbiológus állhat az emberiség pusztulásának útjába."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jrex #10
    Várós! :)
  • wraithLord #8
    "Munkaköri leírásom" :D HR referens írta a szövegkönyvet, vagy mi? :D

    Hát ez ugyanolyan gagyinak tűnik, mint az AvP2, csak (valószínűleg) sokkal több pénzből... De mondjuk ezt már eddig is meg lehetett állapítani.
  • Ender Wiggin #7
    ez a génmódosítás dolog olyan qrvára eredeti ötlet (nem), hogy ez jó film nem lehet.
  • Bcsaba21 #6
    Sziasztok! Én is várom a filmet
    Azon jelenet folytatására kíváncsi leszek amikor az egyik Predator kirántja a másikat. Lehet,hogy "ellenségem ellensége a barátom" azaz egyik védi majd az emberséget még ha a jelenet nem is mutatja?
    Utoljára szerkesztette: Bcsaba21, 2018.09.08. 08:49:15
  • oritomi #4
    és tényleg nem bírnak egy számot hozzáírni a címhez vagy alcímet adni neki?
  • bmw #3
    aha..... zs kategoria....
  • zsozso29 #1
    juj ez nagyon jó lesz