Szekeres Viktor

Megvan a Die Hard 6 címe?

Egyszerű címet kapott a Drágán add az életed! 6. része.

McClane lehet a Die Hard-sorozat hatodik epizódjának a címe, már persze, ha elkészül a film és nem tűnik el a fejlesztés poklában, értesült az Empire. Sokan ugyanis már temették a projektet, amikor augusztusban újabb életjelek érkeztek róla, és mostani infó is arra utalhat, hogy Hollywood végre előre lép a projekttel.

Az eredetileg Die Hard: Year One címen futó filmterv a korábbi infók szerint a fiatal John McClane-ről szólt volna, amiben szerencsére Bruce Willis is bőven szerepelne. Az volt a terv, hogy a film nem csak egyszerű eredettörténetként készül el, hanem két idősávos sztoriként, vagyis egyszerre szolgált volna előzményként és folytatásként.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #11
    Érdekes lesz mikor Bruce Willis felbukkan egy Asylum produkcióban. :D
    Bár most készül a Z Nation spin-offja, lehet még jelentkezni az egyik zombi szerepére. :)
  • kobra17 #10
    cyberdog illene idézőjelbe tenni azt a Liam Neeson szar apa poént ;)
  • bakvarnyu #9
    Kit érdekelnek már ezek a béna akciófilmek? Bruce Willis meg rég megmondta, hogy mindegy neki milyen a film csak fizessenek, mert van vagy 3-4 gyereke.
  • Jawarider #8
    Még mindig az életed a legjobban drága :)
  • Zombee #7
    ... vagy Peter Cushing a Zsivány Egyesben, halála után 22 évvel. :)
  • hypno #6
    Azért a Nagyfater elszabadul, vagy a Hegylakó 2 pl. nem a filmtörténet legfényesebben ragyogó csillagai.
    Persze nyolcvanholz közelítve, meg azon jóval túl, már nincs is sok esély arra, hogy akárcsak ripacskodni elhívják őket.
  • hypno #5
    Ha Bruce Willist akcióban akarják foglalkoztatni, arra ott a RED. Jó a karakter, jók a társak és jó az egész franchise. Látványos, vicces, nem veszi túl komolyan magát és még szórakoztat is.

    A Die hard címet meg sikerül az utolsó Rocky, a Rambo, meg Indiana Jones filmek szintjére silányítani.
  • Cyberdog #4
    Ez mondjuk igaz. Az előbbiek Connery, De Niro, Pacino... na úk színészek. a többi csak - leszállóágban lévő - filmsztárok.
    S kvalitásban a filmszínész nálam sokkal magasabban van, mint egy filmsztár...

    A színészek karakterek széles spektrumát játszották el és képesek eljátszani. Míg a filmsztárok hát, talán ők is színészekként kezdik, de idővel karaktereik egysíkúak és unalmasak.

  • hawkie22 #3
    Na igen, de azért Sean Connery-t, Al Pacino-t vagy Robert de Niro-t nem is lehet összehasonlítani színészi kvalitás terén Bruce Willis-sel vagy Schwarzenegger-rel. Két külön kategória. Ezért is nem fognak az elöbbiek B-kategóriás filmekben szerepelni, legalábbis én még nem láttam tölük ilyesmit. Az utóbbiak már annál inkább.
  • wraithLord #2
    Connery már több mint 10 éve nem szerepelt semmiben, és a többi színész sem akciósztár. Mármint sokoldalú színészek, az akciózás csak egyetlen a sok képességük közül, nem szorulnak erre a műfajra, miért játszanának kiöregedett akcióhőst öregkorukra.

    Nem attól lesz szar egy film, hogy megöregedett a színész, hanem attól, hogy... szar a film... Szerintem a népszerűbb filmek között pl. az Indiana Jones 4-ben volt csak röhejesen megoldva a kiöregedett akcióhős szerepe (Ford ugyanúgy viselkedett, mint régen, mintha még mindig 30-40 lenne, és nem 70). A többi filmben úgy nagyjából be tudták rakni a színészt (vagy saját magát a színész) oda, ahova jelenleg való, tehát tudomást vett arról a karaktere, hogy már nem mai gyerek, és eszerint viselkedett.

    Az esetek többségében nem a színész nem fér a bőrébe, hanem Hollywood akar lehúzni még róla pár rókabőrt.

    A Die Hardnak ne az 5. résszel legyen vége, mert az egy ótvaros nagy foshalmaz volt.
    Csináljanak neki méltó lezárást Bruce Willis-szel. Igazából már a 4-ben is tudatában volt annak McClane karaktere, hogy öreg, szerintem ilyen formán nincs gond azzal, hogy Willis megint McClane-kedik. Más jellegű akciófilm lett belőle... nem mondom, hogy a legjobb Die Hard film volt (más se), de annyira nem is rossz, hozta a feelinget.
    A Die Hard 5 viszont ilyen balkáni akciófilm szintet ütött meg... Jai Courtney meg úgy nézett ki benne, mint egy ukrán maffiózó, még emiatt is volt ez a kelet-európai gagyi érzésem. Szörnyű volt, nehogy már ezzel legyen vége...