Szekeres Viktor

Új előzeteseket kapott a Bűbájos boszorkák rebootja

Újabb Charmed-előzetesek kerültek fel a netre.

Ugyan még odább van az új Charmed-sorozat októberi premierje, azonban az amerikai CW csatorna derekasan promózza portékáját, most két új előzetest adtak ki a Bűbájos boszorkák felújításához, melyet nem más jegyez executive producerként, mint az inkább nyúlós-nyálas tinisorozatairól ismert adó első igazán jegyzett sorozatának, a Jane The Virginnek a készítője, Jennie Snyder Urman.


A tavalyi első nekifutásnál a múltba helyezték volna a CGI- és gumimaszkos démonok, valamint tiniboszorkányok epizodikus összecsapásának krónikáját, idén viszont egy modern korban játszódó történet szól majd három testvérről, akik felfedezik, hogy mágikus képességekkel bírnak. A három testvért Sarah Jeffery, Melonie Diaz és Madeline Mantock fogja alakítani. A pilotot Brad Siberling rendezte.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #5
    Akinek nem tetszik a 20 évvel ezelőtti Shannen Doherty, az homár.
  • ostoros #4
    Megint eldurrant a fejeden a szökőkút...
  • kalapos01 #3
    Igen egyszerű gondolkodás az, hogy 1. ha egy sorozatban nem szép emberek vannak, akkor az megbukik, 2. hogy ha neked valaki nem tetszik, akkor ők nem néznek ki jól. A lényeg, hogy egy sorozat akkor lesz siker a tömegek körében, ha neked bejönnek a benne lévő pasik és csajok? Tetszik, hogy te vagy a zsinórmérték. Tehát akkor a CW-n a Black Lightning és a Dynasty is a jó csajok és jó pasik miatt lett siker tavaly?

    Az persze ízlés kérdése, hogy Shannen Doherty vagy Holly Marie Combs mennyire nézett ki jól.
  • CairoJack #2
    De legalább a 3 csaj jól nézett ki benne, ami erről a háromról nem mondható el. Szvsz pont emiatt lesz jókora bukta ez a sorozat.
  • Zombee #1
    Pedig az eredeti is végtelenül bugyuta szarság volt.