Szekeres Viktor

Folytatást kap a tavalyi év egyik nagy komédiasikere

Második részt kap a Girls Trip.

A tavalyi év egyik sikerkomédiája volt a Girls Trip, mely a jelek szerint azóta sem ért el nagyon Magyarországra, pedig a Malcolm D. Lee által rendezett vicces film az amerikai 115 millió dolláros bevétel mellett nemzetközileg is bezsákolt további 25 milliót. Ami ugyan nem sok a belföldi eredményhez képest, de nem is elhanyagolható, mint sok film esetében. A folytatás természetesen adta magát, azonban erről hivatalosan nem nagyon lehetett információt hallani.

A hivatalos megerősítés még most is várat magára, azonban az egyik főszereplő, Regina Hall elmondta a Buzzfeed News-féle AM-nek, hogy azon vannak, hogy realizálódjon a második rész, ami a jelek szerint csak a színészek összehangolásán múlik, azon, hogy találnak-e olyan időpontot, amikor mindnyájan ráérnek forgatni. Hall sem tud részleteket a filmről, amire minden bizonnyal rajta kívül Jada Pinkett-Smith, Tiffany Haddish és Queen Latifah is visszatérne, csak annyi biztos, hogy valami készül(get).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    e fantasztikus kedvcsináló cikk hatására kikölcsönöztem. komédia? inkább nem. poén egy szál sem (hacsak az it's chlamydia! nem számít annak). a legrosszabb fekete nő szterotípia lesarkítva, káromkodás, rengetes felesleges szájjáratás és nulla sztori (amihez három író kellett ám). 30 perc után a végére tekertem...
    ezt a sz...t az atyaúristen is folytatásosnak teremtette.