Szekeres Viktor

Az utolsó Sharknado-rész utolsó előzetese

Pár órája lement odakint a Sharknado utolsó része, véget ért egy mítosz.

A Syfy csatorna promókészítői még egyszer összeszedték minden tudásukat és egy utolsó előzetessel megpróbálták a lehető legnagyobb nézettséget kicsiholni a Sharknado-sorozat hatodik részéből, mely ma hajnalban kerül bemutatásra Amerikában. Hogy milyen sikerrel, az valószínűleg csak holnap este fog kiderülni, amikor a Nielsen elérhetővé teszi a hétvégi előzetes nézettségi adatokat.


Azt már korábban megírtuk, hogy Ziering mellett az utolsó részre, a The Last Sharknado: It's About Time-ra visszatért Tara Reid, Cassie Scerbo és Vivica A. Fox, és szokás szerint rengeteg cameo is volt a filmben, amit ismét Anthony C. Ferrante rendezett. A nagy kérdés az, hogy itthon láthatjuk-e valamikor a széria hattyódalát, hiszen a Universal Channel, mely korábban adta a Sharknadót, már nem létezik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Okisz #5
    Vakon van, mint ahogy általában.. :D
  • cateran #4
    Ez 10/10-es facepalm komment..ennyire sem vagy tisztaban a filmekkel? Mondjuk mar eleve a cim a Shark es Tornado szavak osszevonasa, neked mit sugall? Shakespear-i kiralydramat? Ugye csak szarkasztikus akartal lenni? Kerlek....mondd, hogy csak az...:D (amugy ez a 6. resz lesz...istenem, de nem vagy kepben :D)
  • NEXUS6 #3
    Igen! Nyilvánvalóan hulladék, hiszen ez a trash-movie-k koronázatlan királya! XD
  • kalapos01 #2
    Elég gyenge filmnek tűnik, az egyértelmű hulladékot inkább kerülöm. Pedig olvastam, hogy sikeres volt az első rész.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2018.08.21. 13:04:37
  • NEXUS6 #1
    Ez valami eszement lesz!!!!! XD