Szekeres Viktor

Jövőre is folytatódik a legjobb zombis sorozat

A Fear The Walking Dead megkapta az ötödik szezonját.

Sokan esküsznek a Santa Clarita Dietre vagy az iZombie-ra, mások abban biztosak, hogy jelenleg a Z Nation a legjobb zombis sorozat, de a 4. évados magára találásával titokban azért mindenki elismeri, hogy a pálmát a Fear The Walking Dead viszi. Az a Fear The Walking Dead, melyet hétvégén az ötödik szezonra is berendelt az AMC, így ismerve el az érdemeit. Ez újabb 16 részt jelent 2019-ben.

Mint ismert, a The Walking Deadből eltűnő Morgan (Lennie James) karaktere a Fear The Walking Dead negyedik szezonjának egyik kiemelt szereplője lett, amiből az is következik, hogy a spinoff sorozat időt ugrott, s jelenleg az anyasorozat ideje előtt is jár. Persze csak idő kérdése, míg a TWD-s időugrásokkal ismét utóbbi tartson előrébb.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #3
    Az a Z Nation, vagy az IZombie... de hogy a Fear The Walking Dead?!
    Még hogy a legjobb... pfhü.
  • wraithLord #2
    Már az 5. szezonnál tart? Úristen, nem gondoltam volna, hogy megéri. Az eleje még érdekes volt, amikor az embereknek új volt az egész zombi szituáció, és még nem omlott össze a világ teljesen. De hamar nagyon szar lett. Csak az első szezont láttam, azt se végig, mert nem bírtam...

    Ismerőseim elmondása alapján (nem találok rá racionális magyarázatot, hogy miért nézik, pláne a vélemények miatt) a FWD most már a fő sorozat gyenge koppintása, minden WD-es szereplőnek megvan a FWD-es megfelelője (vagy meg volt), és minden WD-es eseménynek megvan az FWD-es megfelelője, csak gyengébb verzióban.
    Ami szomorú, tekintve, hogy pl. a Telltale mennyire jó sztori(ka)t talált ki a The Walking Dead játékhoz, és ezeknek nem sok köze van a sorozathoz.
  • Ender Wiggin #1
    ha az izombie-t említi a cikk, nem lepődök meg. de hogy ez a legjobb? jesszusomne.