Szekeres Viktor

Teljes a Star Wars 9 szereplőgárdája

Bejelentették a következő Csillagok háborúja-rész szereplőit

A Lucasfilm bejelentette, hogy a Star Wars-sorozat IX. Epizódjára vissza fog térni Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo és Billie Lourd. A szereplőgárdához újonnan csatlakozik Naomi Ackie, Richard E. Grant és Keri Russell, valamint még szerepelni fog a filmben az eredeti trilógiát képviselő Mark Hamill, Anthony Daniels és Billy Dee Williams is. És bónusz meglepetésként Carrie Fisher is feltűnik majd Leiaként, korábban fel nem használt felvételek révén.

Az már jó pár hónapja kiderült, hogy mégsem Colin Trevorrow rendezi a Csillagok háborúja-filmsorozat kilencedik epizódját, hanem az a J.J. Abrams, aki a hetedik epizódot, Az ébredő Erőt is készítette. A Trevorrow-féle forgatókönyv is ment a kukába, az új szkriptet Abrams és Chris Terrio írta meg. Az, hogy Kathleen Kennedyék ismét Abrams mellett tették le a voksot, nem akkora meglepetés, hiszen Az ébredő Erő meglehetősen jól fogadott film volt, és minden idők legsikeresebb amerikai mozis premierjévé vált, hiszen 936 millió dolláros bevételt produkált, mellyel a második helyre tolta le a 760 millió dollárjával addig a világ uraként trónoló James Cameront és az Avatart.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #7
    ezt a sok szart csak úgy lehet helyrehozni, ha luke felébred és kiderül, hogy az egész rémálom volt csak romlott bantha burritó miatt...
  • bmw #6
    Inkabb Lucas mint ez a ratyi Disney....
  • wraithLord #5
    Szarabbat? A The Last Jedinél szarabb nincs. Az ember nem fosik a saját gyereke szájába, mert a TLJ esetén kb. ilyen párhuzamot lehetne húzni, ha Lucas csinálta volna.
  • Sequoyah #4
    Csak George Lucast ne!!! Egy gyengebb filmre nem az a jo valasz hogy egy meg sokkal szarabbat keszitunk...
  • Zoliz #3
    A Solo volt az utolsó csepp Kathleen Kennedy -ben..
    Vissza George Lucast vagy hasonlót.
  • adler741 #2
    Büdös életbe nem veszek jegyet rá!!
  • CairoJack #1
    Kuka!