Szekeres Viktor

Kiderült, kik lesznek Charlie új angyalai

Megvan Charlie mindhárom új angyala.

2015-ben olvashattuk az első híreket a klasszikus krimisorozat, a Charlie angyalai (Charlie's Angels) újabb mozis változatáról, és tavaly már arról susogtak, hogy Kristen Stewart lehet a reboot egyik főszereplője. Mostanra derült ki végre, hogy a Sony Pictures kikkel képzeli el a filmet, és hogy nagyjából mikor kerülhet az bemutatásra.

Kristen Stewart, Naomi Scott és Ella Balinska lesz az új változat főszereplője, ami a tervezett június hetedike helyett jövő szeptember huszonhetedikén kerülne bemutatásra az amerikai mozikban. A filmet A tökéletes hang 2 rendezője, Elizabeth Banks készítheti el mégpedig saját és Jay Basu forgatókönyve alapján - ők Doug Miro és Carlo Bernard szkriptjét írták át, aki pedig Evan Spiliotopoulos változatát polírozta.

Mint ismeretes, a Charlie's Angels először tévésorozat formájában került bemutatásra, majd film lett belőle két epizóddal, végül pedig tévésorozatként láthattuk. A három, magánnyomozóként dolgozó nőről szóló legutóbbi filmek felemásan szerepeltek a mozik jegypénztárainál. A 2000-es Charlie angyalai McG rendezésében 125 millió dolláros amerikai bevétel mellett 139 milliós Amerikán kívüli bevételt könyvelhetett el. A sikeres bemutatkozást egy csökkenő népszerűségű folytatás követte. A 2003-as Charlie angyalai: Teljes gázzal 101 milliót hozott hazájában, a nemzetközi piacokon pedig 158 milliót, de ez sem volt elég egy harmadik epizódhoz. A pár éve bemutatott új tévésorozat pedig nagyon hamar megbukott, mindössze nyolc rész készült el belőle.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • sertrex #2
    Vagy miért nem csinálnak például Charlene angyalait, férfi angyalokkal. Ez is trendi lenne.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.07.28. 13:56:32
  • Sir Charles #1
    Egyszerűen nem értem a producereket.
    Egy kockát nem láttam a filmből mégis megmondom most, hogy bukta lesz.
    Volt egy nem túl jó sorozat, ami csak azért lett sikeres, mert szép nők voltak benne(főleg Farrah Fawcett) olyan munkakörben, ami akkoriban teljesen elképzelhetetlen volt(70-es évek).
    Aztán volt egy film vagyis kettő, ami szerintem a mindenkori filmgyártás legalja, csak azért volt viszonylag sikeres, mert Drew Barrymore-al és Cameron Diazzal el lehetett adni.
    Azután volt egy sorozat, ami 8!!!! részt élt meg (no komment)
    De majd most jön ez a film és az egyarcú Kristen Stewart-al meg a másik két teljesen ismeretlen csajszival, na ez majd bankot fog robbantani?????
    Annyi jó sztori van a világon, miért szarakodnak ezekkel?