Szekeres Viktor

Készül a Gyerekjáték mozis feldolgozása

Egy újabb klasszikus horror kap remake-et.

A semmiből jött a hír, de a horror műfajának rajongói örülhetnek, hiszen lehet, hogy ismét a nagy vásznon láthatják kedvenc gyilkos babájukat, Chuckyt. A The Hollywood Reporter ugyanis arról számolt be, hogy miközben az eredeti készítője saját tévésorozatos változatán dolgozik, készül a Gyerekjáték (Child's Play) című film feldolgozása.

Az új Gyerekjátékot Lars Klevberg (Polaroid) rendezheti meg Tyler Burton (Kung Fury 2) forgatókönyve alapján az MGM stúdiónak. A projektről nincsen egyéb információ, így nem tudni, hogy az eredeti film történetét egy az egyben veszik-e át és csak modernizálják, vagy teljesen átalakítják, mint ahogy az is kérdés még, hogy a leendő filmet mozis forgalmazásra szánják-e, vagy csak egyszerűen a lakossági piacon tervezik elsődlegesen értékesíteni. Ami biztos, hogy a forgatás szeptemberben kezdődik Vancouverben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Mi a ráknak? Lakossági forgalmazásra ott vannak Don Mancini filmjei, mindegyik folytatása az eredetinek. Bár moziban se sok értelme van azzal a hozzáértéssel, amivel a horrorokhoz nyúlnak manapság.