Szekeres Viktor

Új előzetest kapott The Rock HBO-sorozata

Az HBO újabb Ballers-promót adott ki.

Immáron negyedik szezonjához érkezett a Ballers, azaz a Nagypályások, mely sorozat egy, az amerikai foci világában játszódó komédia, ami egy volt NFL-játékos, jelenleg pénzügyi tanácsadóként dolgozó férfi szemszögéből mutatja be a fényűzésre hajlamos világot. A Ballerst sokan stílusában és hangulatában a Törtetőkhöz (Entourage) hasonlítják, ami nem csoda, hiszen mindkét széria készítői között ott van Mark Wahlberg.


A Dwayne Johnson főszereplésével készített széria 4. szezonja augusztus 12-én kerül képernyőre, ami azt is jelenti, hogy ha a hazai HBO tartja magát a korábbiakhoz, akkor itthon már 13-án láthatjuk az évadnyitót. A fenti új előzetes a napokban érkezett a nyár végén bemutatásra kerülő epizódokhoz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Pár millió embernek biztosan, de akkor lehet, hogy a sorozat neked is tetszene, csak az első rész nem volt jó? De ez nem annyira amerikai focis, inkább afféle gazdagemberes, pénzügyi, high life sorozat. Szerintem nagyon menő és laza, jó szórakozás, de érthető, ha valakit hidegen hagy ez a stílus. Az biztos, hogy nem a mélységet kell keresni benne.
  • Andrevv #1
    Tetszik valakinek ez a sorozat? Az első rész olyan gáz volt, hogy semmi kedvem nem volt a folytatásra. Lehet csak engem hagy hidegen az amerikai foci...