Szekeres Viktor

A Mega-Predátor is feltűnik az új Predator-előzetesben

Fény derült a Predator alkotóinak egyik dzsókerére.

A 20th Century Fox kiadott egy új, tévés platformra szánt előzetest a The Predator című filmjéhez, mely meglepetésre nem szimplán a mozis anyagokból összevágott promó lett, hanem olyan, amiben komoly újdonságra is lehet lelni. Esetünkben egy Mega-Predatorra, ami az eredeti Ragadozó egy génmanipulált változata.


A film szeptember 14-én kerül bemutatásra Amerikában, ami természetesen egyben azt is jelenti, hogy itthon, mivel világpremierről van szó, már 13-tól megnézhetjük. Korábban Shane Black, aki egyben a rendező is, megerősítette, hogy a filmet mindenképpen R-es korhatár-besorolást fog kapni, vagyis a legszigorúbbat a kereskedelmileg már nem igazán tolerált NC17 után.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Paddy #8
    Jahh, az a helyzet, hogy akik látták az első két filmet, olvasták a könyveket és a képregényeket, azok pontosan képben vannak a Predator univerzummal és, hogy milyennek kell lennie a Yautja fajnak. Őket nevezhetjük szakértőknek.
    Elnézve a második rész után kiköpött Predator "filmeket", még egy óvódás is nagyobb szakértelemmel és kreativitással fordul a filmrendezés felé, mint amit az elmúlt időszakokban láthattunk.
  • Okisz #7
    Mennyi szakértő van itt a kommentek között elrejtve.
  • hypno #6
    Esetleg összegyúrhatnák a történetet a sharknadoval, a godzillával, a megacápával....már ha nem találják eléggé izzagságszagúnak
  • Sequoyah #5
    R-nek szanjak, szoval gondolom csak lesz benne ver is... Mas kerdes, hogy a mindenki altal lathato elozetesbe is beteszik-e.
  • Paddy #4
    A trailer alapján továbbra is 2 Predator film létezik: az első (Arnold S.) és a második rész (Danny G.).
  • Jawarider #3
    Ebből a fosból lassan elég lesz az előzetes is.

    Megint jön egy olyan Predator film amit nem a rajongóknak csinálnak....
  • molnibalage83 #2
    zsak fos lesz...
    Az első két rész is B film volt, de a maguk korábn jó B filmek, főleg az első, nagyon belesimult az akkori környezetbe.