Szekeres Viktor

Újabb előzetest kapott a magyar Remélem legközelebb sikerül meghalnod :)

Az érdekes című magyar film kampánya tovább folytatódik.

A magyar Remélem legközelebb sikerül meghalnod:) újabb előzetest kapott, és ez már jóval beszédesebb az előzőnél. A Vertigo által forgalmazott darab itthon szeptember 13-án kerül bemutatásra, rendezője pedig az a Schwechtje Mihály volt, aki legutóbb a Terápián dolgozott, valamint kisfilmjeiről ismert, a műfaja pedig thriller lesz.


Áprilisban, az animés teaser előzetes idején a film történetéről konkrétat még nem lehetett tudni, csak az iskolai tematikára derült fény, arról pedig korábban már beszéltük a készítők, hogy a diákok közötti zaklatás, a cyberbullying köré fog összpontosulni a sztori, a cél ez, hogy a jelenség mindkét oldalát bemutassa a zaklató és zaklatott szemszögéből. Most kiadták a hivatalos szinopszist is hozzá: "Eszter a tinédzserkor megpróbáltatásait a mangák világában igyekszik átvészelni. Kívülállóként szemléli a kamaszok világát, s örömmel konstatálja, hogy angoltanára megkülönböztetett figyelemmel viseltetik iránta. Amikor egy nap a tanár váratlanul elmegy a gimnáziumból, immár magánemberként keresi meg Esztert. Szándéka pedig egy beláthatatlan következményekkel kikövezett útra vezet, amelyet körülvesz a fiatalok hiúsága, és csapongó érzelmei. És amelyben nagyon könnyen sérülhet az érzékeny lélek."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    A mai tinik már csak ilyenek, őket kell visszaadni. (Egyébként elég konfúz ez, nem csak az elhangzott pár mondat miatt, hanem azért is, mert más magyar filmnézők pont a színpadiasságot és a túljátszást ölnék ki a magyar filmekből - általában azért, mert az elmúlt tíz évben láttak két magyar filmet, azokat is a leggázabb fajtából.)
  • hawkie22 #1
    Most nem azért, de ezeket a színészjelölteket honnan szedik? A hangtónus meg miegymás tökre olyan volt, mint egy alámondásos VHS-en. Semmi hangsúly, semmi érzelem a hangjukban, csak mondjuk el a szövegünket és kész. És itt nincs az, mint a külföldi elözeteseknél, hogy a hang majd a filmben más lesz.