Szekeres Viktor

Folytatódik a legnehezebben követhető Marvel-sorozat

Harmadik szezont kapott a Legion.

Bár cseppet sem meglepő módon eléggé lecsökkent a Legion nézettsége a második szezonjában, a döbbenetesen kreatív és vizuálisan a tévében abszolút egyedülálló, az X-Menes univerzumban játszódó Marvel-széria jövőre is folytatódni fog, hiszen az amerikai FX csatorna bejelentette, hogy berendelte a harmadik évadot, melynek készítője továbbra is Noah Hawley marad.

A sorozat egy zavarodott fiatalember története, aki talán több egyszerű átlagembernél: David Haller tinédzserkora óta küzd a mentális betegségekkel. Skizofrénként diagnosztizálták és éveket töltött elmegyógyintézetekben, de egy másik beteggel való különös találkozása után szembe kell néznie azzal az eshetőséggel, hogy a fejében hallott hangok és látomásai nagyon is valóságosak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ellaberin #3
    "legnehezebben követhető" ? Vagy csak a barátok köztön nevelkedett generáció túl egyszerű?

    Javaslok könyvek olvasását; benne egy-két sci-fi, így talán egy idő után már nem lesz olyan nehéz követni egy-egy olyan sorozatot, ami komplexebb egy faéknél....
  • BrockSamson #2
    Nagyon jo kis ivos sorozat, ha minden alkalommal iszik a tarsasag egy kortyot, amikor elhangzik az, hogy David, kb az elso resz felenel mar mindenki elpusztult alkoholmergezesben.
  • mrzed001 #1
    Nehezen követhető? Hisz szó szerint az ember szájába rágja, hogy pl mi is az a kényszerképzet, hogy jön létre és hatalmasodik el.
    Vagy hogy egy irracionális félelem hogy manifesztálódik (lásd tömegpszichózis), és milyen irracionális de radikálisan durva reakciót válthat ki.
    A fele pszichológia 1.0 , tankönyvbe illő bemutatással.