Szekeres Viktor

Tovább zárul az olló a Fekete Párduc és a Bosszúállók 3 között

Még mindig van esélye az Avengers 3-nak, hogy Amerikában befogja a Black Panthert.

Hétfőn az Avengers: Infinity War meg fogja előzni amerikai bevétel tekintetében az első Bosszúállók-filmet, és 627 milliós teljesítménnyel az örökranglista hatodik helyére fog ugrani. A nagy kérdés azonban még mindig az, hogy meglesz-e a dobogó, vagyis, hogy megelőzi-e a Fekete Párducot, mely a hétvégét 698 millió dollárral zárta?

Múlt héten arról számolhattunk be, hogy a kezdeteknél még 50 milliós bevételkülönbség a két film között 33 millió dollárra csökkent, most pedig az Avengers 3 16 milliós bevétele mindezt 16 milliósra redukálta, hiszen ötödik hétvégéjén a Black Panther 26 millió dolláros bevételt produkált, és 605 millió dollárnál tartott. És az olló az elkövetkező napokban csak tovább fog zárulni, hiszen miközben az Avengers 3 előtt újabb 40-50%-os bevételcsökkenés áll, addig a Fekete Párduc 17 milliós bevételt produkált a hatodik hétvégéjén, vagyis jobban teljesített, mint a mostani hétvégén a Végtelen háború.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Pedig messze nem a legjobb Marvel film egyik sem. A Fekete Párduc kerek egész, jól összerakott, de a fő karakter nem túl érdekes, és a többi sem csigázott fel, a sztori sem nagy szám. A Végtelen háború tele van jó karakterekkel, akikből viszont túl sok van, senkire sem jut idő, főleg, hogy Thanos az igazi főszereplő. Ő végre jó főgonosz, de a filmnek nincs normális sztorija, és a sok szereplő miatt csapong.