Szekeres Viktor

Vannak, akik szerint zseniális lesz - itt az új Robin Hood magyar nyelvű előzetese

Elég sokáig tartott, de megérkezett a szinkronos Robin Hood-előzetes.

A Magyarországon forgatott Robin Hood első előzetese már jó ideje látható a neten, de csak most kapta meg a szinkronos változatát. A film érdekessége nálunk forgatták, és ki tudja, talán ez növelni fogja annak esélyét, hogy a hazai közönség körében sikert arasson.


Lássuk, hogy a forgalmazó milyen szinopszist ütött össze a filmnek (eláruljuk, nem sok érdemi infó hangzik el benne, inkább csak lexikális tudást gyarapít...): A legendás tolvaj egy vadiúj köntösben lövi ki nyilait idén ősszel a mozikban! A nagyrészt Budapesten forgatott, szuperlátványos, pörgős akciófilm, a ROBIN HOOD címszereplőjét a Kingsman-filmek sztárja, Taron Egerton kelti életre, mesterét Jamie Foxx, szerelmét pedig Eve Hewson játssza. A további szerepekben A szürke ötven árnyalatából Jamie Dornan, és a Zsivány egyesből Ben Mendelsohn is feltűnik, a produceri székben pedig nem más, mint Leonardo DiCaprio foglalt helyet.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dean Winchester #8
    megnézem szerintem mert megfogom az biztos de mikor megláttam nekem is a zöld íjász jutott eszembe sajnos! Oké,hogy Robin jól lő az íjjal de nem annyira mint az íjász :) A kettő nem ugyanaz és lehet néha a kevesebb néha több, ez igaz erre a filmre is!
    A Kevin Costner féle RH szerintem még mindig megállja a helyét,egyenlőre kár erőltetni
  • lerboy #7
    Rohadtul mellélőttél. Inkább ne próbálj a sorok között olvasni, mert úgy látszik nem megy. Amúgy KoLaMan-nál van a megfejtés.
  • KoLaMan #5
    Valamit nagyon félreérthettél, és úgy érzem, egy szimpla "ez a film olyan tizenkettő, egy tucat" jellegű hozzászólásra (amivel amúgy teljesen egyetértek) elég vehemensen válaszoltál - ráadásul elég személyeskedve (feleslegesen).
    A lényeget az első hozzászóló tökéletesen megragadta: a szöveget megváltoztatva simán lehetne akár a Zöld íjász előzetese is, és itt van a lényeg: a karaktert ezúttal Robin Hood-nak hívják, de láthatóan a szokásos agyament szuperhősös CGI látványorgia, a szokásos " a hős megvédi a kiszolgáltatottakat/világot a gonosz emberektől/túlvilági-másvilági lényektől" nem feledkezve meg a lírai mellékszálról sem, miközben a történet, a karakterek, abszolúte másodlagosak. A karakter (nevében) klasszikus, a film távolról sem.
    Legalább is az előzetes ezt sugallja, és csak remélni lehet, hogy nem így van.
    Így kell érteni lerboy hozzászólását, se több, se kevesebb.
  • kalapos01 #4
    És a hisztigeneráció ismét képviselteti magát.

    A kis gigantomán, saját érzéseit kivetíti a világra, és még el is hiszi, hogy nem fog érdekelni bizonyos embereket. Szívem, rajtad kívül is van élet, nem te vagy a világ közepe, és van olyan, aki a szuperhősös ticsungticsung filmek helyett megnézne egy kalandfilmet egy klasszikus karakterrel. De ugyebár fúj, hogy merészelnek ilyet tenni Akció Ezredes legújabb kalandjainak megfilmesítése helyett.
  • Although #3
    Borzalom, egyszerűen borzalom.
  • lerboy #2
    Mint egy falat kenyér, úgy hiányzott ez a film a világnak.
  • Montanosz #1
    sztem rosz videó lett belinkelve mert ez nem a robin hood hanem valami marvel szutyok amiből ha kivesszük a látványt semmi nem marad
    Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2018.05.25. 17:56:40