Szekeres Viktor

Új sorozatot kapott a Castle főszereplője, Nathan Fillion - itt a The Rookie előzetese

8 évnyi Castle után Nathan Fillion új sorozatba vágott.

The Rookie lesz a címe Nathan Fillion új sorozatának, melyre az ABC csatorna már ősszel teljes évadberendelést adott, ami azt jelenti, hogy egy képkocka leforgatása nélkül bizalmat szavaztak neki. Általában ugyanis a berendeléshez szükséges egy pilot elkészítése, viszont Fillion neve volt akkora húzóerő a csatornának, hogy még ezt a kedvezményt is megadja a stúdiónak, melynek így nem kellett a bizonytalan végkimenetelű pilotszezonban vergődnie.


A sorozat Los Angeles-i rendőrség legöregebb újoncának igaz történetén alapszik. A főszereplő akkor kezd új munkát rendőrként, hátrahagyva kényelmes életét, amikor mások már a karrierjük csúcsán tartanak az életük során. Most pedig fiatalokkal körülvéve kell bizonyítson ebben a veszélyes, kiszámíthatatlan, de számára ettől még igencsak szórakoztató hivatásban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    A sorozatokba a producerek nem pénzzel szállnak be. A stúdiók finanszírozzák a cuccot. A producerek az írók, illetve a szkriptek jóváhagyói, akik residualt kaphatnak később. Ez nem az a műfaj, amiben lenne értelme beszállni pénzzel annak, akinek fix a fizetése.
  • Ender Wiggin #1
    Fillion beszállt pénzzel, az írást meg egyelőre egy ex-Castle-ös csávó viszi. A téma meg viszonylag szokatlan...