Szekeres Viktor

Folytatódhat a Netflix nagyköltségvetésű scifi-sorozata

Második évadot kapott a Lost in Space.

A Lost in Space április 13-án kerül bemutatásra világszerte a Netflixen, és úgy tűnik, hogy érdekelte a nézőket, ugyanis a digitális platform megadta a második évad elkészítésének lehetőségét. A Matt Sazama és Burk Sharpless által készített, és Zack Estrin showrunnerködése mellett írt sorozat egy családról szól, akik mentőkabinjukkal egy idegen bolygón landolnak.

A mai közhangulatban, amikor minden feldolgozási kísérletet rengeteg érzékeny reakció kísér az ősrajongók részéről, természetesen a Lost in Space feldolgozását is egyesek hisztivel fogadták, de mivel a trollgeneráció nagy része nem látta az 1965-ös klasszikus, három évadot megért szériát, ezért sokkal visszafogottabbak voltak a negatív reakciók.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Tényleg, ebből készült az a nagyon gagyi, gumijelmezes film is..., jézusom. Fura belegondolni, hogy a mai mozis kínálatot szapuljuk, és 20 éve is ilyen vackok voltak. Más kérdés, hogy egy Lost in Space-t egy tini simán szeretett, szóval a mostani gagyi filmeknek sem meglepő, hogy vannak kedvelői.
  • Cyberdog #2
    Nekem a 98-s film tetszett. Még moziban néztem meg.


    A sorozatnak három évadja volt. Az első évad 29 részes volt és teljesen fekete-fehér.
    A második évad már 30 részes volt és színes.
    A harmadik évad már 24 részes volt és szintén színes.

    YouTube-n fenn van mind a három évad. Bár kicsinyített képernyővel.
    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2018.05.16. 14:39:45
  • Ellaberin #1
    Meg jó eséllyel inkább a képregény rajongók fanyalogtak. (Persze mondjuk szívesen ránéznék a '65-s sorozatra - ha valaki tud valamilyen elérést megköszönném.)

    Viszont ez a Netflix feldolgozás eléggé szappanoperásra sikeredett. A CGI jó és ezzel be is van fejezve a történet - sajnos. Többet vártam tőle.
    Persze, ha valaki kicsit többet akar kapni, mint a barátokközt vagy társai, akkor érdemes ránézni.