Szekeres Viktor

Az Avengers 3 egy hét alatt lealázta a Justice League-et

A Bosszúállók 3 más ligában játszik.

Egyelőre nem nagyon említhető egy lapon a képregény-filmek két nagy stúdiója, a Disney és a Warner, hiszen előbbi össznépi szuperhősös filmje valami döbbenetes módon megalázta utóbbiét - már persze bevétel tekintetében. A Bosszúállók: Végtelen háború kábé egy hét alatt gyűjtött 900 millió dollárnyi világbevételt, márpedig az Igazság Ligájának egész mozis pályafutása alatt is csak 658 millió jött össze.

A Warner tehát irigykedhet, a Disney pedig számolhatja a dollárokat és készülhet a negyedik rész premierjére, melyben a korábbi híradások szerint szerepelni fog Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Anthony Mackie, Paul Bettany, Elizabeth Olson, Jeremy Renner, Chadwick Boseman, Sebastian Stan, Don Cheadle, Chris Pratt, Dave Bautista, Zoe Saldana, Pom Klementieff, Benedict Cumberbatch, Benedict Wong, Sean Gunn, Tom Holland, Josh Brolin és Paul Rudd. Mivel a fenti névsorból pár színész karaktere elhalálozott a harmadik részben, így vagy porhintés volt a jelenlétükről szóló infó, hogy a Marvelt ne vádolhassák spoilerezéssel, vagy pedig mindenki fel fog majd támadni. (Utóbbira természetesen sor fog kerülni valamikor, hiszen képregényes műfajól van szó, és nem egy halottnak még további mozifilmekben is szerepelnie kell.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #2
    Nem meglepő, abszolút élvezhető lett a film, bár én szerettem mindig is ezeket a stílusú filmeket (is) mert tökéletesen ki tudnak kapcsolni. Az Igazság Ligája is szórakoztató volt számomra.
  • dzsagon #1
    Reklámmal minden szart el lehet adni, csak elég sokáig kell az agyadat stimulálni.(pl vallás)