Szekeres Viktor

Egy alaphorror feldolgozása kapott plakátot

Megérkezett az új Suspiria első plakátja.

A Las Vegasban megrendezésre került CinemaCon rendezvényen minden nagyobb hollywoodi stúdió tartott panelt, amelyen az érdeklődő egybegyűltek előtt ismertették a jövőre vonatkozó terveiket. A sorból azonban a kisebb gyártók sem maradtak ki, s ezek közé tartozik jelenleg még az Amazon Studios, mely levetítette a Suspiria feldolgozásának első előzetesét is. Ezt mi természetesen nem láthattuk, azonban az utána kiadott plakátot már igen.

Dario Argento 1977-es Suspiriája minden idők egyik legjobb horrorfilmjének számít. Az itthon Sóhajokként ismert alkotás újráját a tavalyi év egyik nagy felfedezettje, a Szólíts a neveden!-t jegyző Luca Guadagnino rendezte David Kajganich szkriptje alapján. A Suspiria kiemelt szereplői között olyan színészeket találunk, mint Tilda Swinton, Dakota Johnson, Chloë Grace Moretz, Mia Goth és Jessica Harper.

Az eredeti film története neves európai iskolába beiratkozó amerikai lányról szólt, akinek az életét gyilkosságok dúlják fel. Az ősszel érkező feldolgozás meglepő módon nem lesz modernizálva, hiszen 1977-ben fog játszódni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SecuRicsi #3
    Köszi, hogy leírtad helyettem. :)
  • kalapos01 #2
    Szerintem sokan vannak így, de érdekes módon csak neked volt fontos, hogy mások tudomására hozd, hogy ennyire nincs közöd a műfajhoz. Ilyenkor mindig érdekes belegondolni abba, hogy mik vannak a közlésvágy mögött.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2018.05.01. 04:13:19
  • NEXUS6 #1
    Életemben nem hallottam erről a neves horrorról.