Szekeres Viktor

Nagyszerű plakátot kapott az új Halloween-epizód

Remek plakát érkezett az új Halloweenhez.

Hat hónappal a film premierje előtt plakátot kapott a Blumhouse Productions és a Universal Pictures Halloweenje, és ez a plakát a lehető legikonikusabb képet ábrázolja. Az új epizód forgatókönyvét nem más fogja írni, mint David Gordon Green és Danny McBride - ráadásul előbbi a rendezés lehetőségét is megkapta. Mindebben ugyebár az az érdekes, hogy Gordon Green és McBride is a komédiáiról ismert. A hivatalos amerikai premier dátuma pedig október 19-e lesz, vagyis éppen negyven évvel az eredeti film bemutatója után kerül mozikba a rész.

A filmben Laurie Strode egy végső összetűzésbe kerül Michael Myersszel, a sorozatgyilkossal. Azonban nem csak egyedül fog szembe nézni vele, hanem ebben segítségére lesz egyrészt a lánya, Karen Strode, akit Judy Greer alakít, valamint unokája, Allyson is, aki Andi Matichak lesz a filmben.

Mivel Jamie Lee Curtis karaktere egyik korábbi epizódban már meghalt, így adja magát a kérdés, hogy miképp fogják őt visszahozni: valami trükközéssel, vagy egész egyszerűen figyelmen kívül hagyják a 2002-es Halloween: Resurrection eseményeit. Curtisnek egyébként ez lesz az ötödik jelenése a franchise-ban 1978, 1981, 1998 és 2002 után.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Remélem, jobb lesz, mint a többi folytatás... eléggé gagyi lett a széria a 2. rész után.