Szekeres Viktor

Jurassic World 2: az új előzetes magyar szinkronnal sem lett jobb

Hamar szinkronizálásra került a Jurassic World 2 új trailerje.

Általában azt szoktuk írni, hogy a szinkronos filmelőzetesek esetében, sem hangszereposztást, sem a fordítást nem kell feltétlenül véglegesnek tekinteni, hiszen a bemutatóig még sok minden változhat, nem tudni, milyen színész ér rá, illetve egyes mondatok, hogyan hangoznak kontextusban, és most is ezt tesszük, bár azzal a kikötéssel, hogy minden bizonnyal a Jurassic World: Bukott birodalomra meg fogják tartani az első rész hangjait.


A hivatalos magyar szinopszis nem fukarkodik a szuperlatívuszokkal: "A filmtörténet egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sorozatának új részében visszatérnek a csodák, a kalandok, az izgalmak, a kedvenc szereplők, a már ismert dinoszauruszok – és felbukkannak teljesen új fajok is, amelyek döbbenetesebbek és félelmetesebbek minden eddigi őslénynél. Íme, a JURASSIC WORLD – BUKOTT BIRODALOM.
Visszatérnek az előző rész főszereplői, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard, és hozzájuk csatlakozik James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall, valamint a sorozat két veteránja, BD Wong és Jeff Goldblum.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • leeloodallas #6
    A vesszők pozíciója inkább egy Kovi-film kapcsán fontos.

    Amúgy szerintem nem kell ezt túllihegni. A Jurassic-sorozatot mindig is a látvány vitte a hátán, az meg itt is rendben lesz.
    És az egész koncepció a dínókkal tök jó. Csak elrontani lehet. Remélem nem fogják, még a nyominger kriszprettel sem.
  • ostoros #5
    Volt.
  • Tikal #4
    volt olyan a trialerek történetében hogy az egyik jobb lett a magyar szinkrontól? :D
  • professional #3
    Ebben is tűsarkúban futnak majd a Rex elől? Annyira várom már...se! :D
  • zetortraktor #2
    Szerintem tök jól lehet ítélni a kommentből, hogy kiknek szól. Mondjuk sokkal jobb lett volna egy Bánk bános mondat, amiben a vesszők pozíciója teljesen más előjelű jelentéstartalmakat szül.
  • zsozso29 #1
    király nagyon jó lett már alig várjuk jó film