Szekeres Viktor

Fura címet és plakátot kapott A védelmező 2

Megérkezett A védelmező folytatásának első reklámanyaga.

A Sony Pictures elkezdte A védelmező második részének, a The Equalizer 2-nek a komolyabb reklámozását, ami egy plakát kiadását jelenti, de minden bizonnyal az első trailer sincs már messze, hiszen nemrég bejelentették, hogy augusztus harmadika helyett már július 20-án látható lesz a film az amerikai mozikban. Ami azt jelenti, hogy már csak alig három hónap van a premierig, márpedig ilyenkor már elkezdik a komolyabb kampányt.

A plakáton csak EQ2-ként emlegetett A védelmező 2 rendezője ismét Antoine Fuqua lesz. Az már korábban kiderült, hogy Pedro Pascal lesz a film egyik új szereplője, míg Melissa Leo és Bill Pullman vissza fog térni, mint Susan és Brian Plummer - ők a főhős, Robert McCall barátait alakították a terroristaelhárítós időszakában.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NEXUS6 #1
    Én úgy hallottam a film magyr plakátján PD2 felírat lesz (Praktiker Defender 2) XD
    Az elmúlt időszak nagy filmélménye volt, halálra röhögtük rajta magunkat. El nem tudom majd a következő részekben mit fog művelni a skac egy Lego Megastore-ban, vagy egy halpiacon! Rengeteg lehetőség van még ebben a műfajteremtő sorozatban! Hajrá. ;)