Szekeres Viktor

Kiderült, mikor láthatjuk itthon a Szupercella 2-t

Jó hírt kaptak Sylvester Stallone hazai rajongói.

Pár éve a Szupercella (Escape Plan) elég nagy hájp kíséretében készült el, hiszen Stallone és Schwarzenegger végre egy közös filmben, főszereplőként szerepelhetett egymás mellett. Éppen ezért is volt valahol meglepő, hogy elég nagy bukta lett a végeredmény. A nem túl olcsó produkció Amerikában a kutyát sem érdekelte, mindössze 25 millió dollár bevételt hozott, de nemzetközi viszonylatban 112 milliós bevétel azért kozmetikázta a csalódást keltő belföldi számokat.

Mint arról már tavaly beszámoltunk, ennek ellenére nekiláttak a folytatás elkészítéséhez, bár arra nem mindenki vett mérget, hogy a Szupercella 2-t bemutatják az amerikai mozikban. Nos, az amerikai premierről még mindig nem tudunk, de valójában nem is nagyon érdekel minket, hiszen az nemrég eldőlt, hogy itthon látható lesz mozikban a film, mégpedig június 28-tól, a Big Bang Media gondozásában.

Az Escape Plan: Hades címre hallgató filmben Sylvester Stallone mellett szerepelni fog David Bautista, valamint Jaime King, és 50 Cent is visszatér, viszont Arnold Schwarzeneggert nélkülöznie kell a nézőknek. A folytatást rendezője Steven C. Miller lesz, aki korábban olyan filmeket jegyzett, mint a Marauders vagy az Arsenal, amik klasszikus béfilmek, nem mozikompatibilis alkotások.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #4
    No Arnie, no party.
  • IMYke2.0.0.0 #3
    No T-800, no party.
  • Jawarider #2
    No Swarci no party.
  • petrov144 #1
    No Arnold no party