Szekeres Viktor

Tovább csúszik A holnap határa 2

Még egy ideig nem fogjuk látni A holnap határa második részét.

Még mindig az az álláspont, hogy lesz Edge of Tomorrow, azaz A holnap határa 2, de most kiderült, hogy azért nem kezdődhetett el időben a forgatás, mert Emily Blunt nem nagyon ért rá - ezt maga a színésznő mondta el az IndieWire-nek. Blunt az egész tavalyi évet a Mary Poppins forgatásával töltötte, így nem nagyon nyílt lehetősége arra, hogy csatlakozzon Tom Cruise-hoz és Doug Liman rendezőhöz.

Doug Liman korábban elmondta, hogy a film folytatásának címe Edge of Tomorrow: Live Die Repeat and Repeat lesz. Ehhez pár éve Joe Shrapnel és Anna Waterhouse személyében szerződtették a forgatókönyvírókat. A korábbi hírek szerint a film nem egyszerűen csak folytatás lesz, hanem egyben előzménytörténet is. Sőt, Liman korábban kiemelte, hogy csakis ilyen megközelítésű második részbe ment bele. Illetve azért is, mert elmondása szerint ez az új történet sokkal, de sokkal jobb, mint az első film sztorija. Sőt, a rendező addig merészkedett, hogy kijelentette, hogy a második rész forradalmi lesz és teljesen meg fogja változtatni a folytatások készítésének módját.

2014-ben egyébként a film ugyan a kezdetekben nem szerepelt túl jól az amerikai mozikban, de idővel felfedezte a közönség, nemzetközileg pedig már a kezdetektől fogva sikeresnek volt mondható a 178 millió dollárból készített film, mely összességében Amerikában 100 millió dollár bevételt termelt, a világ többi részén pedig 269 millióra volt jó. Persze a második részes tervekhez kellett az is, hogy mind a nézői, mind a kritikusi fogadtatás remek volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • leeloodallas #4
    Imádom Emily Bluntot...
    És a film sem volt rossz.
  • NEXUS6 #3
    Nagyon jó kis film volt, kb mindent kihozott a sztoriból, a vége ezért, hát mit mondjak elég hálivúdias lett, de még belefért.

    Én is elég szkeptikus vagyok, hogy mit tudnak összehozni, ezért aztán elég alacsonyra teszem a mércét. Azért remélem a forradalmiság mértéke nem a Prometheus/Covenant féle katyvasz.
  • Ender Wiggin #2
    Ha előzmény, akkor ez csak a csajról fog szólni Cruise nélkül? A könyv szentel vagy 10 oldalt a nő karaternek, de az kb. a regény legunalmasabb része.
  • molnibalage83 #1
    Hiszem, ha látom...