Szekeres Viktor

Itt a Hipervándor folytatásának előzetese

Előzetest kapott az Impulse.

A YouTube Red bejelentette, hogy valamikor nyáron mutatja be az Impulse című sorozatát, mely megkapta első előzetesét is. A szolgáltató nemrég 10 részre rendelte be a szériát, ami a Hipervándor (Jumper) című mozifilm folytatásának is tekinthető. Doug Liman rendezte a sorozat első részét, mely Steven Gould könyvsorozatának harmadik kötetére fog épülni.


Az akció-thriller egy lázadó, 16 éves lányról fog szólni, aki mindig is érezte, hogy különbözik a többiektől, és ki akar szabadulni szülővárosából. Amikor egy helyi drogdíler inzultálja, a lány felfedezi, hogy képes teleportálásra. Kár, hogy ezzel felhívja magára azok figyelmét, akik irányítani szeretnék őt. Szereplők: Maddie Hasson, Missi Pyle, Sarah Desjardins, Enuka Okuma, Craig Arnold, valamint David James Elliott.

A Hipervándor a 2008-as év egyik legnagyobb mozis csalódása a scifi műfajában, hiszen érdekes koncepciójából Doug Liman készített botrányosan rossz, gyerekes filmet forgatott. A produkció 85 millió dollárba került és rettenetes kritikák ide vagy oda, érdekelte az embereket, hiszen Amerikában 80, világszerte pedig 142 millió dollár bevételt hozott. Azonban mivel a 20th Century Fox stúdió tisztában volt a nézői véleményekkel, nem nagyon forszírozta a második részt. ** ** Viszont, érdekes fejleményként megjegyeznénk, hogy egy tavaly szeptemberi hír szerint a Lionsgate és a New Regency elkezdett fejleszteni egy sorozatot magából a Jumperből is, amibe lehet, hogy visszatérne a főszereplő, Jamie Bell is. aki készítő lenne Julian Simpson mellett. A történet egy teleportálni képes tiniről szól, aki egy ősi háború kellős közepén találja magát, amit más teleportőrök és esküdt ellenségeik vívnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!