Szekeres Viktor

Hotel Transylvania 3: máris itt az új magyar nyelvű előzetes

Azonnal elkészült az új Hotel Transylvania pár napja kiadott előzetesének magyar változata.

Megérkezett a Hotel Transylvania 3: Summer Vacation, azaz a Hotel Transylvania 3 - Szörnyen rémes vakáció új előzetesének szinkronizált változata. Az, hogy tovább folytatják a szériát, természetesen nem meglepetés, hiszen míg az első film Amerikában 148 millió dollárt termelt, a folytatásnak 170 millióig eljutnia. Amerikán kívül pedig a 210 milliós bevételt követően az új rész már 304 millió dollárt jegyzett. Lehet tippelni, hogy képes lesz-e tovább gyarapodni a franchise, melynek új epizódja már nyári premiert kapott.


A film hivatalos szinopszisa a következő: "A vámpíroknál nincs ennivalóbb lény. Mavis, Drakula édes kicsi lánya például a vérét adná azért, hogy a szörnyek nyaraltatásáért a szívét is kitevő apja ebéd után végre maga is alvadhasson egy jót.
Így azután különleges meglepetéssel készül: befizeti Drakulát egy szörnyen társas hajóútra, hogy egy ideig csak saját vérfagyasztó boldogságával törődjön. Az indulásnál kiderül, hogy a tervbe egy apró rög került: Drakula régi barátai is a családi kirándulás résznek tekintik magukat: Farkas, Frankenstein meg talán a Láthatatlan ember is velük tart.
De az igazi bajt csak a hajó titokzatos kapitánya, Ericka okozza, ugyanis hátborzongatóan szép, és Drakula teljesen elveszíti a fejét – csak hogy kiderül róla, hogy a végzet asszonya valójában van Helsing, a vámpírvadász unokája. Mavisnek kell fenntartania az oszladozóban lévő családi békét, és gondoskodni a megnyugtató végről…
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!