Szekeres Viktor

Nyáron kezdi forgatni Magyarországon Schwarzenegger az új Terminátort

Júniusban kezdődnek az új Terminátor forgatási munkálatai.

Arnold Schwarzenegger egy interjúban elmondta, hogy június elején kezdi el forgatni az új Terminátor-epizódot, s egészen októberig fog rajta dolgozni. Bár a színész az interjúban nem utalt rá, de a korábbi híradások szerint a forgatásra Magyarországon fog sor kerülni, valamint részben Mexikóban és Angliában. A tervek szerint a Terminátor 2 közvetlen folytatásaként kezelendő film 2019. július 26-án kerülne bemutatásra az amerikai mozikban.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a Deadpoolt rendező Tim Miller és a Terminator Genisys-en is dolgozó Skydance képviseletében David Ellison fog összeállni James Cameronnal egy újabb rész kapcsán, hiszen Terminátor-jogok 2019-ben visszaszállnak az első két rész rendezőjére. Cameron afféle keresztapaként fogja istápolni az új filmet, amit természetesen Miller is rendez.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cyberdog #13
    S mennyire életszerű egy 70 éves öreg csóka, egy olyan világban, ahol a legmagasabb várható életkor mennyi lehet. 35 esetleg 45 év, köszönhetően a sugárszennyezett környezetnek, rossz minőségű, fertőzött élelmiszereknek, víznek. alultápláltságnak, különböző betegségeknek, parazitáknak. Rossz egészségnek. S az embereket gyilkolászó gépekről már nem is beszélve.
    Egy ilyen világban hirtelen elém toppanna egy 70 éves fószer, aki első ránézésre olyan egészségesnek tűnik mint egy jó lakott ovis, menten pofán lövöm, mert k**vára gyanús. :)
    Már bocsesz a szóhasználatért
  • ostoros #12
    Élő szövet a belső fém vázon. Az élő szervezetek öregszenek.
  • ostoros #11
    Élő szövet a belső fém vázon. Az élő szervezetek öregszenek.
  • Ender Wiggin #10
    elvben nincs gond az öreg elektromodulátor koncepcióval, bár nem tudok hirtelen olyan szituációt, amihez nem lehet fiatal külsőt használni. másrészt eredetileg minden terminator schwarzi külsőt kapott (a fiatalt) a T3 film szerint. És a mintául szolgáló Candy őrmester eredetileg texasi akcentussal beszélt (Samuel L jackson volt a Schwarzi hangja), szóval ez némileg kétségssé teszi, hogy létezhet-e öreg verzió. Viszont elvben ez figyelmen kívül fog hagyni minden baromságot, amit összehánytak a 91 utáni filmekben, úgyhogy ki tudja...? A lényeg, hogy ne legyen már megint reboot, meg szereplőcserék, fiatalítások stb.
  • Cyberdog #9
    Ezen már én is kiakadtam múltkor. Összevitatkoztam valakivel emiatt...

    Megkérdeztem tőle, hogy
    - Mi értelme egy olyan terminátornak ami öregszik?
    - Gondolkodj már! Be kell szivárognia az ellenállásba!
    - Aham... és egy terminátor küldetése évtizedekig szokott tartani a háború közepén. Mire befejezi a küldetést, már rég vége a háborúnak. Sőt az ellenség végelgyengülésben hal meg.
    - Őőőő....

    Utoljára szerkesztette: Cyberdog, 2018.03.10. 14:10:00
  • NEXUS6 #8
    Alig várom hogy nyugger legyek és én is végre így nézzek ki! :D
  • nkmedve #7
    Ja, tipikus nyugger :D

    https://www.youtube.com/watch?v=WkAIprZq8Tk
    Utoljára szerkesztette: nkmedve, 2018.03.09. 14:56:04
  • ddt500 #6
    Ha James Cameron benne van biztos jó lesz.
  • Ender Wiggin #5
    egy frászt. már a vajna-féle szarfosban is nyuggernek nézett ki, pedig az hány éve is készült? 15?
  • tigeroo #4
    jobban néz ki 70pár évesen mint sok mai huszonéves. egy haskötő rá, smink és eljátszhatja a bőrdzsekis laza terminátort megint.