Szekeres Viktor

Elég nagy csalódás az új Han Solo-előzetes

Nem sokra megyünk a Han Solo-mozifilm új előzetesével.

A nemzetközi plakát mellé egy nemzetközi trailert is kaptunk a Han Solo-mozifilmhez, azonban ezzel a nagy rajongók, akik előzeteseket néznek, így téve tönkre maguknak a felfedezés örömét, nem sokra mennek, hiszen a lent látható képsorok mindössze a Super Bowl közben bemutatott teaser, illetve ez azt követő napon kiadott trailer ötvözéséből álltak össze, új jelenetet nem tartalmaznak.


Ettől még persze érdemes tudni, hogy A Solo: Egy Star Wars-történetben (Solo: A Star Wars Story) Alden Ehrenreich lesz Han Solo lesz, mellette pedig még szerepelni fog Woody Harrelson, Emilia Clarke, Donald Glover (ő lesz Lando Calrissian), Phoebe Waller-Bridge, illetve Chewbaccaként Joonas Suotamo, valamint Thandie Newton. A rendezői krediten minden bizonnyal Phil Lord és Chris Miller fog osztozni Ron Howarddal, aki féltávnál átvette a duótól a karmesteri pálcát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • topcy #10
    nem jó előzetest néztetek
    ez a jó előzetes
    https://www.youtube.com/watch?v=-pVrOUyuiTA
  • NEXUS6 #9
    Hát ez epikus!
    Sokkal jobb mint a film!
    XD
  • cateran #8
    Nyilvan ezert lett ordito bukta a pluss es jatekszektor...mert annyira imadjak az emberek es rajonganak ertuk..ja, nem..Latszolag ertelmeset irtal, de valojaban szokas szerint baromsagot....


    Utoljára szerkesztette: cateran, 2018.03.08. 19:36:35
  • Zombee #7
    Hihetetlen, de értelmeset írtál. :)

    Egyébként nem az a baj itt, hogy Rey nő, Fin fekete. Lehet, hogy van, akinek ez is baj, de nagyobb gond, hogy Harrison Ford Az ébredő erőben mindenkit lemosott 7x évesen is a 40 éve elkezdett karakterével. Mert az új karakterek nem érdekesek, egydimenziósak. Kylo karaktere az, aki árnyaltabb a többinél, vannak benne érzelmek, gyötrődés, gonoszság, kétségek. Vele az a baj, hogy épp ezek miatt nem jó fő gonosznak, csak félresikerült Vader utánzatnak, ahogyan azt Snoke is kimondja, aki viszont rém gyenge lett, nem is kár érte.
  • Paddy #6
    A helyzet az, hogy én elfogadom azt, hogy sokan vannak sokfélék, de azt már nem mikor nagy tömegben kapom a képembe a Szépség és a szörnyetegtől kezdve a Star Warson át a Marvelig (és még sorolhatnám) a kötelező elfogadást, ráadásul azzal a sugallattal, hogy ha bármilyen kritikám van ezekkel kapcsolatban, akkor én minimum Adolf H. lehetek szorozva kettővel. Ez nem túl demokratikus.
    Az utolsó Jedi volt a mostani szériából a 3. film amit moziban láttam és innentől egyiket sem nézem meg max. virágbolti verzióban. Egyébként érdekes mód az SW animációs sorozatai eddig tetszettek, amik szintén korunk fiataljainak (is) szólnak és minőségben lekörözik a mostani filmeket.
  • zetortraktor #5
    Amit azért látsz így, mert, a jelek szerint nem neked készült. Ne tudd meg, hogy mennyire képesek mások rajongani például Reyért, utálni némelyik gonoszt, vagy imádni BB8-et. És mennyire fognak rajongani a fiatal Soloért vagy Landoért. Akik nyilván régi karakterek, de akkor is.

    Eleve a régi filmeket vagy azok karaktereit (akik mögött mégiscsak több rész van) valamiért képesek vagyunk felértékelni, és az is mindent elmond a hozzáállásodról, amit habarékként írsz, hiszen az az egyik legnagyobb pozitívum a gyerekek számára, csak ugye van, aki mindenre, ami változatosságot hoz, rányomja azt a címkét, hogy pc, és máris negatívumként könyveli el. pontosan azért, mert Hollywood úgy nevelte őket, hogy a film csak fehér férfiakról szólhat. És ezen, Hollywood által benevelt beidegződés miatt egyesek zombiként ugranak mindenre, ami a régi esztétikával szembemegy. A mostani fiatalok szerencsére totál természetesnek fogják venni a különbözőséget, nem fognak törődni azzal, hogy kinek milyen nemű., vagy milyen származású.

  • Paddy #4
    Ezzel a "mostani gyerekeknek készült" dumával az a baj, hogy az igazi SW filmekből egy epizódban jobb történetet és karaktereket lehet találni, mint az újakban együttvéve. Tehát mondhatom azt is, hogy mi akkor gyerekként minőséget kaptunk a mostaniaknak pedig egy gender, pc, multikulti habarék jut 0 történettel és 0 ikonikus karakterrel. Továbbra is fenntartom azt a véleményem, hogy az új filmeket az SW cím adja el és nem a sztori vagy a karakterek. Még maga az SW cím elad minimum 5-6 filmet (tökmindegy milyen sztorival) mire zuhanni kezd a széria.
  • AZUL #3
    így van, ezt sajna tudni kell felfogni, hoyg nem nekünk készül, hanem a mostani gyerekeknek... mint anno készült nekünk, gyereknek... :) közben az idő ugyebár haladt, a világ változott...
  • zetortraktor #2
    Nálunk mindkét gyerek imádta az eddigi filmeket. Szerintem csak azért sírsz, mert nem neked készültek. Ki nem szarja le? Apád-nagyapád talán sírt 1977-ben?
  • bmw #1
    Idiota Lucas....Eladta a mesegyarnak az meg szarra teszi .....