Szekeres Viktor

Jó hírek a Call of Duty-mozifilmről

Végre valami mozgolódás a Call of Duty-mozifilm háza táján.

Elég régóta van tervbe véve a Call of Duty mozifilmes adaptációja, azonban már évek óta csend honolt a projekt körül. Most azonban változott a helyzet, hiszen a Variety arról adott hírt, hogy az Activision Studios aktivizálta magát és elkezdte fejleszteni a projektet, aminek már rendezője is van Stefano Sollima személyében, aki legutóbb a premier előtt álló Sicario 2-t jegyezte, korábban pedig olyan filmeket, mint az A.C.A.B. - Minden zsaru rohadék, illetve a Suburra.

Az Activision Blizzard egyelőre még nem kommentálta a hírt, és a Variety azt is megjegyzi, hogy a projektnek egyelőre még sem írója, sem pedig forgalmazója nincsen, és a sztoriról sem lehet semmit tudni. Támpontnak azt lehet felhasználni, hogy Activision Blizzard Studios elnökei Stacey Sher és Nick van Dyk korábban beszéltek arról, hogy mozis univerzumot akarnak építeni a játékfranchise köré.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Macropus Rufus #2
    jó kérdés :)
    hát nem sokat. Talán annyit csak, hogy a játék része is átvezető animáció lesz :)
    De egyébként tényleg ennyi lenne: a játék fele kb. úgy is átvezető animáció. A köztes részeket (maga a játék) újra leforgatják és kész is a film.
  • Ender Wiggin #1
    Totál felesleges. A grafika, a sztorik, és persze a tény, hogy színészeket használnak már a szereplők megjelenítésére is nem csak a hangjukhoz, eleve filmes minőséget és hangulatot kölcsönöz a játékoknak. Akkor mi pluszt adhat egy film? Semmit.