Szekeres Viktor

Pókember fő ellensége saját mozifilmet kapott - itt a Venom első előzetese

Megérkezett az első Venom-előzetes.

A Sony kiadta a Venom című képregényfilm első előzetesét. A főhős (már, ha hősnek lehet nevezni) Tom Hardy alakításában lesz látható a mozikban, sokak meglepetésére októberben, amely hónapban eddig még nem nagyon mutattak be ilyen volumenű képregény-adaptációt, szóval siker esetén később lehet, hogy ezt a hónapot is kisajátítja majd a műfaj a február, a november, valamint a nyári hónapok mellett.


Azt, hogy itthon mikor kerülhet mozikba az alkotás, sajnos még nem lehet tudni hivatalosan, de valószínűleg nem tévedünk nagyot, ha azt gondoljuk, hogy világpremierben részesülhetünk. Venom karakterét egyébként legutóbb 2007-ben láthattuk mozifilmben, amikor is Topher Grace alakításában a Pókember 3-ban tűnt fel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Paddy #5
    Félek, hogy egy Tom Hardy filmet kapok és nem egy Venomot. Mert milyennek is kellene lennie egy Brock/Venomnak (ahogy Pókember hívja őket)? Brock erősen pszichopata, negyvenes éve közepén járó, kigyúrt, enyhén köpcös pasas. Venomként T/1-ben beszél magáról/magukról "kiszívjuk az agyad, felzabáljuk a beleidet stb" stílust használva.
    Carnage azaz Cletus Kasady pedig sokkal beteg tőle, aki bestiálisan öl mindent és mindenkit, és külsőre köze nincs egy Riz Ahmedhez.
    Mindezek mellett nagyon remélem, hogy jó lesz a film, biztos hogy megnézem moziban.
  • Zombee #4
    Az X-Men egyébként sem volt olyan laza hangvételű, mint a Vasember.
  • subotal #3
    A Logan azért eléggé rendben volt!
  • Zombee #2
    A Nolan féle Batman egy erős közepes. Sötétnek sötét, de túl komolyan veszi magát egy annyira azért nem komolyan vehető műfajban (maszkos alsógatyás köpenyes bosszúálló...), és az ellenségek is harmatgyengék.
  • Relixo #1
    Ha nem egy vígjátékos,elbagatelizált marhaság lesz mint az összes többi mostani szuperhősös film és meri magát komolyan venni, na akkor talán jó lesz!
    Ezekből a gyerekeknek készült happy szivárványt fingó tini szövegezésű retardált szuperhősökből már nagyon elegem van. Jó lenne ,ha gondolnának felnőtt normális emberekre is Hollywoodba. (mint anno a Nolan féle Batman-nél)
    Utoljára szerkesztette: Relixo, 2018.02.08. 17:26:37