Szekeres Viktor

Megvan a Halálos fegyver 5 címe - kérdés, hogy mi lesz a filmmel

Richard Donner elárulta a Halálos fegyver 5 címét.

Már jó ideje van tervbe véve Hollywoodban egy ötödik Halálos fegyver-film, de csak nem akarózik az illetékeseknek megadni a zöld lámpát a projektre. Ennek kapcsán Richard Donner, az eddigi részek rendezője elmondta, hogy ő készen állna a forgatásra, a szkript is a kezében van, a főszereplők is benne lennének, a film címe pedig Lethal Finale lenne, és nagyon sötét tónusúra sikeredett a sztori. Más kérdés, hogy a Warner stúdió tipikus, stúdiós húzásokkal hátráltatja a terveket, és Donner szerint ez arra utal, hogy az egészből nem lesz semmi. A Donner szerint nagyszerű forgatókönyvet a negyedik epizódot is jegyző Channing Giibson írta, és a 87 éves rendező annak ellenére állna még egyszer a kamerák mögé, hogy a 2006-os 16 utca óta nem rendezett.

Érdekesség, hogy az ötödik rész már elég régóta tervbe van véve, de eddig nem nagyon sikerült összehozni a produkciót. Donner és Channing Gibson azonban csak addig tervezhette a filmet, míg 2007-ben a Warner stúdió nem szerzett teljes kontrollt a sorozat fölött, hiszen akkor Joel Silver, a producer kezdett diktálni, és ő Shane Black-et hozta forgatókönyvírónak, aki rendezte is volna a filmet, de Gibson csak Donner részvétele mellett írt volna alá. Volt időszak, amikor a Warner rebootban is gondolkozott Chris Hemsworth főszereplésével, de Justin Lin végül nem rendezhette meg vele Will Beall szkriptjét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • petrov144 #5
    A vén szenilis rendező, aki ha nem is 20, de 12 éve rendezett filmet utoljára. Kb a nyuggerek nosztalgiáznak és álmodoznak, hogy majd még miket fognak csinálni "majd egyszer". Max egy olyan rész jöhetne szóba, ahol Gibson az egyik szereplő, de sajnos az évek múlnak, a többieknek már reszeltek
  • Jawarider #4
    15 éve még elment volna....
  • molnibalage83 #3
    És mi a fenéről szólna?

    A rendőrkapitányt játszó fickó 88 (!) éves...
    R.D lassan 20 éve nem rendezett komoly filmet és ő is lassan 90 (!) lesz.
    Murtaugh vén, ahogy Joe Pesci is, M.G is már nyugdíjas korú...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.02.05. 11:29:27
  • wraithLord #2
    Lethal Finale? Nagyon sötét? Netán mindenki meg fog halni benne? :D (Azt olvastam, hogy valami antik cuccokat csempésző profi afgán rosszfiúk lennének az ellenfél. Tehát ugyanolyannak tűnik, mint a többi rész.)

    De miért nem fogják megcsinálni a filmet (nagy valószínűséggel)? Egy ilyen film fillérekből kijönne a mai budzsékhez képest. Valószínűleg a legdrágább tétel a két főszereplő lenne. Plusz ott az állítólag nagyon sikeres sorozat (nem nézem egyelőre), még azt sem mondhatják, hogy egy hosszú ideje parkolópályára tett franchise-nak, és 60-70 éves akcióhősöknek már nem sok keresnivalója van a mozivásznon (legalábbis az ő pénzükből)...

    Kíváncsi lennék rá, de csak akkor, ha ugyanolyan lesz, mint az eddigi részek. De nekem úgy tűnik, hogy Mel Gibson már nem a régi, ahogy nézem.
  • Zombee #1
    Ezt lehet, hogy nem kéne már erőltetni. Semmi szükség Riggs, Murtaugh vagy Getz kinyírására.