Szekeres Viktor

Csak jövőre jöhet a True Detective 3

2019-ben láthatjuk a True Detective folytatását.

Mint ismert, az HBO tavaly végülis úgy döntött, hogy a remek első évad és a botrányosan rossz folytatás után ad még egy esélyt a True Detective-nek. A 3. évad főszereplői Mahershala Ali, Scoot McNairy, Stephen Dorff és Carmen Ejogo lesznek, azonban a folytatás idén még nem fog képernyőre kerülni, hiszen az HBO hivatalosan is megerősítette, hogy 2019-es premierdátumban gondolkodnak.

A harmadik szezon nagyját íróként az eredeti készítő, Nic Pizzollatto jegyzi, de David Milch is besegített neki, a rendező pedig Jeremy Saulnier lesz. A történetről annyit lehet tudni, hogy több évtizeden át húzódik és három idősíkon játszódik, és az Ozark-hegységben elkövetett bűncselekmény (két gyerek eltűnése) lesz a középpontjában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • SecuRicsi #8
    Na tessék, élből két ember, rajtam kívül, aki szerette. Mondom én. :)
    @kalapos01, persze, van logika abban, amit írsz. (Mondjuk a Te kommentjeidben mindig van.) Az HBO szerintem csak azért pihentette, mert a nézettség nem volt olyan, mint az első évadnál. Viszont ha összevetjük a kettőt, ami eleve parafrázis, hiszen full más, akkor sem érzek kiugró különbséget a két évad között. (Oké, hozzáteszem: elfogult vagy Vince Vaughn-nal, Colin Farrell-el és még McAdams kisasszonnyal is.)
  • solari #7
    Az 1. évad persze jobb volt, de én is láttam a 2.-at is és tetszett az is.
  • kalapos01 #6
    Nem hiszem, hogy sokak gondolatát kell kitalálnod. Próbáld a legegyszerűbb magyarázatot: sokan azt várták, hogy jónak fogják találni, és nem így lett. Az, hogy milyen a stílus másodlagos, ha a végeredmény jó.

    Ettől még sokan szerették, és ez így is van jól, ők jártak jól, de a fogadtatása ég és föld volt az első évadhoz képest, minden szempontból nagyot bukott. Az HBO tanult belőle, remélhetőleg az új szezon ismét remek lesz. Annak ellenére, hogy ez is más.
  • Paddy #5
    A második évadot kétszer toltam végig és mindkét alkalommal nagyon tetszett. Sokan egy teljesen hasonló stílust vártak, mint az első évad. Colin jól hozza a szétcsúszott zsaru karakterét, számomra ő vitte el igazán a második évadot.
  • kalapos01 #4
    Passz, nem nagyon hallottam olyanról, akik végignézte és tudna nyilatkozni róla, de biztos voltak ilyenek, tele van a net kritikával. Én csak az első részt láttam, az nem késztetett arra, hogy tovább nézzem, elég közepes volt, de az első évad az egyik legnagyobb király.

    Mondjuk az HBO szerint biztos gáz volt, hiszen nem erőltették a folytatást, és most is csak úgy kérték be, hogy adtak valakit a készítő mellé, mert már nem bíztak benne.
  • SecuRicsi #3
    Arra lennék kíváncsi, hogy ki szerint és mégis mitől volt "botrányosan rossz" a második évad? Mert teljesen más volt? Hát, egy antológia-sorozatnál ez annyira azért nem meglepő...
  • kalapos01 #2
    Szerencsére 2018-ban vagy tízszer annyi jó cucc lesz, főleg, hogy a 2018-as jó cuccok is lesznek 2019-ben, csak hozzájuk jön még az a 4-5 (vagy 6) sorozat, ami kihagyja a 2018-as évet.
  • Paddy #1
    Egy rakás jó cucc 19-ben lesz látható. Valahogy csak kihúzzuk 18-at.:D