Szekeres Viktor

Az RTL a tervezettnél hamarabb folytatja A mi kis falunkat

Az RTL Klub már februárban bemutatja A mi kis falunk folytatását.

Mint ismert, hatalmas sikerrel futott az RTL Klubon A mi kis falunk című komédiasorozat, így senkit nem ért nagy meglepetésként a hír, miszerint a csatorna bekérte az alkotóktól a széria új szezonját. Tavaly, a berendelést követően arról volt szó, hogy az új részek valamikor jövő tavasszal kerülnek bemutatásra, pár napja azonban kiderült, hogy már február harmadikán látható lesz a második évad premierje.

A mi kis falunk révén az RTL Klub 2017-ben sikeresen hozta az egymilliós nézettséget, a premier 1 108 674 nézőt ültetett a képernyők elé. Ráadásul a nézettség ezt követően sem csökkent számottevő mértékben, s csak az "élőben" nézőket számolva meghaladta a 950 ezret az átlagnézettség, de például az rtlklub.hu-n további 50 ezer ember nézte meg hetente az epizódokat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kaslerka #7
    Rendben, legyen így.
  • zetortraktor #6
    Hogy minél előbb lemenjen, de nem azért, mert ő szerepel benne. Mint írtam, amikor hetiben kezdték el adni, akkor is tudták, hogy ú szerepel benne. És ők azok, akik kvázi engedték, hogy a TV2-höz menjen, semmi összeférhetetlen nincs ebben, mások is szerepelnek mindkét csatornán. Ő is szerepel. Sőt, épp az RTL-nek lehetne jó, ha Stohlt Stohl ellen küldi.

    És miért ne mondanák meg, ha miatta tennék? Semmi köze sem ahhoz, hogy befejeződik (bármikor lehetne folytatni másik szereplővel), sem ahhoz, hogy hamarabb leadásra kerül - sőt, azért csinálják, mert elég nézett, hogy ráduplázzanak, mert a TV2 vitte el az év elején a főműsoridőket hétköznap.

    És jó eséllyel azért nem folytatódik a Válótársak, mert kell a hely az új sorozatnak, és ekkora költségvetéssel három heti sorozatot nem bír el az RTL
  • Kaslerka #5
    Ezen nem veszünk össze. Ezért írtam, hogy szigorú magánvélemény. Nekem a VT bejön így 39 éves fejjel. :)
  • morguldae #4
    A válótársak nagyon gagyi ez meg jó. Végre valami értelmes sorozat is készült és nem azt kell nézni (már aki nézi...), hogy arról szól egy sorozat, hogy ki kivel fekszik le! Ebbe legalább van poén, és szórakoztató. A dugjál ezzel azzal aztán amazzal is, és cserélgesd az összeset míg mindenki meglesz sorozatok szánalmasak! Erre tanítani az ifjúságot igencsak szomorú! Akkor inkább maradjunk a viccesnél.
  • Kaslerka #3
    Gondolom összeférhetetlen, hogy a rtl klub saját gyártású sorozatában játszik, mikor a tv2-nél van... Minden héten egy rész ment, most hirtelen 2, gondolom, hogy minél előbb lemenjen. Mivel már rég leforgatták, gondolom azért még is csak le kell adni. Az viszont érdekes, hogy azt nyilatkozzák, hogy az egyik legnézetettebb sorozat volt az rtl-en, de azért abbahagyják... Jah és hozzátették nem a Buci miatt... Aha, persze... És itt jön a képbe ez a sorozat, ami szerintem elég gagyi a válótársakhoz képest... (Persze ez szigorú magánvélemény)
    Utoljára szerkesztette: Kaslerka, 2018.01.22. 12:09:25
  • zetortraktor #2
    Miért kéne befejezni miatta hamarabb? Vagy erre csak akkor jöttek rá, amikor lement már belőle pár rész?:)
  • Kaslerka #1
    Gondolom azért kérik be hamarabb, mert a válótársakat hamar be kell fejezni Buci miatt....